A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A háború ellen tiltakozó idős bácsit egy magyarul alig beszélő nő vegzálta Márki-Zay fórumán 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Egy magyarul láthatóan alig beszélő nő kötött bele először a táblával megjelenő idős úrba. Információink szerint MZP kampánykörútját amerikaiak is kísérik. Szürreális, hogy az esettel szinte egyidőben a baloldal miniszterelnök-jelöltje „példamutató szeretetországról” beszél a színpadon.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, nyolc nappal a választás előtt Jászberényben fórumozott Márki-Zay Péter. A városban a miniszterelnök-jelölt hívei mellett tiltakozók is megjelentek, pontosabban egy idős férfi arra kérte transzparensével a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, hogy ne akarjon katonákat és fegyvereket küldeni a háborúba – derül ki a szintén jelenlévő Bohár Dániel posztjából.

Amerikaiak MZP körül?

Érdekesség még, hogy ahogy az a felvételen is látható, egy magyarul alig beszélő hölgy szúrta ki először a háborúellenes tiltakozót a lakossági fórumon. A videón látszik, hogy a hölgy a „Nem. Köszönöm” mondaton kívül mást nem tud magyarul mondani.

Információink szerint Márki-Zay országjárását amerikaik is kísérik.

A Mandiner megkereste Márki-Zay Péter csapatát, megkérdeztük, meg tudja-e erősíteni értesülésünket. Az alábbi kérdésekkel fordultunk a baloldal jelöltjéhez: Mit reagálnak a felvételekre? Valósak-e az információink arról, hogy egy külföldi, amerikai csapat kíséri az országjáráson? Ki volt a felvételen látható nő? Amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Külföldi befolyás a baloldal kampányában

A baloldal kampányában egyébként más külföldi befolyásolási elem is tetten érhető, elég csak a Bajnaihoz köthető, DatAdat nevű cégre gondolni. A cégről az Index nyomán megírtuk, hogy a baloldali előválasztást is befolyásolhatta, sőt, eldönthette Bajnai Gordon és köre azokon az adatelemzéssel és kampánytanácsadással foglalkozó cégeken keresztül, amelyeket egykori titkosszolgálati miniszterével, Ficsor Ádámmal hoztak létre. Az online adatbázis-építéssel foglalkozó vállalkozások egy részét tényleges jelenlét nélkül Észtországban jegyezték be. A cégháló létrehozásának célja az áprilisi választások eredményének befolyásolása lehet.

Mutatjuk a vágatlan felvételt

A Pesti TV riportere is készített videót, amelyen többek között az látható, hogy az idős férfit fellökték, majd „Földet rá!” – kiabálták Márki-Zay hívei a háborúellenes idős férfinak.

Szürreális elem a felvétel kapcsán, hogy miután Márki-Zay Péter a színpadon többek között a „példamutató szeretetországról” beszél, hívei az idős férfit fellökik, egyikük, egy hölgy nevetve még azt is megjegyzi, hogy „reméli, felkamerázták”, majd több jelenlévő szájából is elhangzik a fentebb már idézett „földet rá!” kijelentés is.

Az esetről készült vágatlan felvételt az alábbiakban tekintheti meg:

Forrás: Mandiner

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: