KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Facebook és a Twitter beavatkozása el is dönthette a választásokat

A Facebook és a Twitter beavatkozása el is dönthette az amerikai választásokat

A Mi Hazánk Mozgalom egyelőre nem tud gratulálni Joe Biden és Kamala Harris győzelméhez, mert mindenekelőtt meg kell várni azoknak a jogorvoslati lehetőségeknek az eredményét, amelyeket Donald Trump bejelentett.

A választásokkal kapcsolatban folyamatosan aggasztó hírek érkeztek, közöttük fénykép- és videofelvételek nyilvánvalóan politikailag elfogult szavazatszámlálókról, de szintén zavaró az a polgárháborús hangulat, amely az egész választást körülvette.

Elfogadhatatlan az a politikai cenzúra is, amelyet a Facebook és a Twitter alkalmazott Trump és több millió követőjével szemben. Olyan minimális különbséggel nyilvánították Joe Bident győztesnek, hogy a Facebook és a Twitter beavatkozása el is dönthette a választásokat, amely egy demokráciában, jogállamban teljesen elfogadhatatlan.

Az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió ennél kevesebbért is szankciókat szokott követelni más országokkal szemben.

Toroczkai László
Mi Hazánk Mozgalom
elnök

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük