KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2017 márciusában előre jeleztük! – Egy momentummal támasztja fel holtából önmagát az SZDSZ

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi cikk 2017. március 2-án jelent meg a NIF-en. Mára a vízió bizonyossá vált.

Tehát, Jó, ha nem feledjük!

Egy momentummal támasztja fel holtából önmagát az SZDSZ

Ezeket mindig ide eszi, és még mindig itt eszi a fene. Mi a céljuk? A magyarság pusztítása, életterének (csak azért is így fogalmazok) elvétele, még a történelmi múltjának az elpusztítása is.

Első nagy sikerükként elérték a hiszékeny, és egyéb iránt a magyarság nemzeti elkötelezettségétől általában a legtávolabb álló (tisztelet a kivételnek, mert olyan is van) budapestieknél, hogy a közös politikai alapokon álló 2024-es olimpia nevezést megfúrták – persze az úgynevezett baloldali (értsd: magyar nemzet ellenes) pártok támogatásával. A Fővárosi Közgyűlés tegnap döntött arról, hogy visszavonja Budapest olimpiai nevezését. Ennek technikai részleteibe nem megyünk bele, aki nem érti miért kellett így határozniuk Tarlóséknak nézzen utána!

Ez a társaság pár hét alatt robbant be a köztudatba, aktivistái mint egy föld alatti mozgalomból, úgy kerültek elő a ködös félhomályból, majd a legutóbbi hírek szerint szombaton párttá avanzsálnak.

Hipp-hopp, indulhat a karrier. Amikor először megláttam a televízióban ezt a Fekete-Győr András nevű palit, valami nagyon rossz érzés fogott el. Minta már találkoztam volna korábban ezzel a pofával. Olyan ismerős volt a fellépés, a megjelenés, a magabiztosság, a hihetetlen öntudat. Ilyenkor gyulladnak ki a piros lámpák az idősebbeknél, azoknál, akik végigélték ’56-ot, és az azt megelőző nemzetrontó tíz évet, akik a kádári érában szocializálódtak, akik szerettek volna megvalósítani egy igazi rendszerváltást, majd ellopták azt tőlük, és akik még mindig abban reménykednek, hogy egyszer az ügynökök, tartótisztek és besúgók listája megismerhetővé válik és kiderül mennyi ügynök vagy éppen kettős állampolgár ül az országgyűlés padsoraiban. A piros lámpák, nemcsak hogy kigyulladnak, de villognak is, sőt a sziréna is megszólalt. Tessenek már nekem elmondani, honnan a fenéből volt ezeknek pénzük kitűzőkre, molinókra, magas színvonalú nyomdaipari termékek és egyéb más megjelenítési formára? (Aki járatos az ilyen megjelenítési formák és típusok áraival kapcsolatban, pontosan tudja, hogy nem olcsó mulatság.) Ja, persze, hogy a zsebpénzből! Mi másból?

Megnéztem a honlapjukat, ahol váltig bizonygatják, hogy csupán adományokból tartják fenn magukat. De kik, mekkora összegekkel támogatják őket? A nyilvánosan megtekinthető NOlimpiai támogatásokból kitűnik, hogy a beérkezett összegek jelentős része PayPal rendszerből származik. Vannak itt 20, 30, de 50 ezres adományok is. Méghozzá nem is kevés. Akárki akármit is mond, ilyen adományozást a nép egyszerű fia nemigen engedhet meg magának. De érkezett hozzájuk támogatás közvetlenül bankszámláról is 200 ezer forint. Mostanra több mint 13 millió forintot kapartak össze maguknak a kis aranyosak. Akkor tegyük fel másként a kérdést. Kik utalgatnak ekkora összegeket ezeknek? Hogy miért, azt sejtjük.

Szóval, visszatérve erre a Fekete-Győr András nevű palira, megpillantva a televízió képernyőjén egyből ez ugrott be: SZDSZ. Valami hasonló pofa 27 évvel ezelőtt is, végtelen magabiztossággal, és hihetetlen erős komcsiellenességgel nyomta a szöveget (akkor ugyanis azt úgy kellett, majd ’94-ben összeborult a pufajkással). Mintha most 2017-re pedig egybegyúrták volna az 1990-eseket. Olyan Kismagyarbálintharasztidemszkypetőtamásgáspáros fílingje lett a nép egyszerű fiának. Talán nem véletlenül. 2017-ben újra beindultak: kész, tűz, rajk! (Figyelem, itt nem történt elírás!)

Milyen érdekes, hogy honlapjuk is csupán pár napja elérhető. Ezen magyarázzák a bizonyítványukat. Figyelem! Piroslámpa! Tessék csak olvasgatni a neveket! Mondom(!) a NEVEKET! A gyűröttebb homlokúak ezt jól értik. A sor végén hopp, egy ismerős név: Mécs János. Tessék? Hogy nem ismerős? Hát akkor pontosítsunk, mert minden mindennel összefügg.

Ha ma felemlegetik a nép egyszerű fia előtt az SZDSZ-t mint pártot, hozzá kapcsolódó személyként legtöbbünknek Demszky Gábor jut eszébe. Ki züllesztette le 1990-től Budapestet? Na, ugye! Akkor folytassuk: Demszky politikai főtanácsadója Mesterházy Ernő, akinek a felesége – tessenek figyelni – Mécs Mónika, Mécs Imre SZDSZ, majd MSZP-s politikus lánya. Mécs Imre felesége Magyar Fruzsina, aki a korábbi SZDSZ alapító Magyar Bálint testvére, akinek a felesége az a Hodosán Róza, akinek a volt férje Demszky Gábor. A kör bezárult tehát, így már minden világos – igaz? Hát ebbe a képbe illeszkedik bele Mécs János, aki Mécs Imre fia.

Még hogy ne legyen SZDSZ fílingünk!? Tessenek már odafigyelni! Most nyitották fel a kriptában az SZDSZ koporsóját!

Sz. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Az eredeti kiadás az akkori hozzászólásokkal itt olvasható

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük