KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2022 a vízválsztó - "kurta ferkó" már a hatalom visszaszerzésére készül

2006-2021: Nemzeti megemlékezés a budapesti Kossuth téren

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2006-2021: Nemzeti megemlékezés a budapesti Kossuth téren a böszme őszödi beismerésének nyilvánosságra kerülése, a 2006 őszi népfelkelés és a rendőrterror 15. évfordulóján (2021. szeptember 17. péntek 17.30)

A 15.  évforduló kapcsán ajánlunk megtekintésre két  megrázó tényfeltáró dokumentumfilmet,  főleg azoknak, akik nem tudják, vagy már elfelejtették mi történt 2006 őszén, esetleg kételkednek a 2006 őszi rendőrterror megtörténtében, vagy akik a magát felelősnek nem érző akkori miniszterelnöknek csak a mai fiatalok felé trendinek maszkírozott arcát ismerik és/vagy hajlamosak elhinni hazugságait:

  1. 1.“Res iudicata – 2006 ősze: ítélt dolog” (készítette: Almási Lajos, dr. Gaudi-Nagy Tamás, Gőbl György és dr. Morvai Krisztina)
  2. 2.“Civil jelentés – 2006 őszi jogsértések” a Civil Jogász Bizottság jelentésének dokumentumfilmes feldolgozása (készítette: Gulyás János Kossuth-díjas rendező-operatőr)

A rendőrterror valódi arcának megismerését segíti és ezért erősen ajánlott elolvasásra, de legalábbis beleolvasásra  a „Jelentés a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 2006. őszi rendőrterrorral és megtorlásokkal összefüggő jogvédő küzdelmeiről a 10. évfordulón” c. dokumentumkötet, amelyet a 14. évforduló alkalmából digitális formában is közzétettük.

A jogsértettek és  a nemzeti jogvédők  nem adják fel: az egykori  politikai és rendőri vezetők nem  úszhatják meg és nem kerülhetnek soha vissza a hatalomba !

Várunk minden hazafit szeretettel !

Budapest, 2021. szeptember 12.

Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében:dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvezető

Nemzeti Jogvédő Alapítvány nevében: dr. Zétényi Zsolt kuratóriumi elnök

www.njsz.hu, Telegram: t.me/nemzetijogvedok

 

Kapcsolódó:

2006. okt. 23. – terror hajnaltól éjfélig. Morvai és Grespik filmes jogászi elemzése

Ez is érdekelheti:  1848. március 15. - emlékezés a hősökre

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük