A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij puccstól tart – nem véletlenül…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök addig van biztonságban, amíg a donyecki katlan össze nem omlik – ezt Dmitrij Rodionov, a neves orosz politológus jelentette ki hozzátéve, hogy Zelenszkij megtorlástól tart.

Radionov úgy látja, hogy elkerülhetetlen az ukrán csapatok összeomlása a keleti fronton Donyecknél, ami jelentős pánikot fog eredményezni. Az ukránoknak vissza kell vonulniuk, hiszen a front összeomlásával az oroszok lényegében hatástalanítják az ukránok legharcképesebb egységeit.

Egy ilyen helyzetben katonai puccsra kell számítani – jelentette ki az orosz politológus az orosz 5-ös csatornának adott interjúban.

„Valószínűleg ekkor sor kerül egy merényletre Zelenszkij kiiktatására. Más kérdés az, hogy a nyugati titkosszolgálatok ennek a folyamatnak mennyire engednek teret. Jelenleg ez még kivihetetlen. Egyelőre az sem látható előre, hogy puccs vagy merénylet folyamán lesz eltávolítva az ukrán elnök.”

Ilja Kiva, a Verhovna Rada egykori képviselője (az ukrán kormányzati hivatal volt helyettes vezetője), akinek értesüléseit többször is közöltük itt a NIF oldalain annak a meglátásának adott hangot, hogy Zelenszkij jelenleg nagyon komolyan tart egy megtorlástól, ezért is tett külön lépéseket a személyes biztonságának megerősítésére.

Viktor Baranets katonapolitikai szakértő, újságíró is hasonló véleményen van, ő is úgy gondolja, hogy az ukrán elnök ellen saját tábornokai készítenek elő összeesküvést.

Dmitrij Rodionov a továbbiakban felhívta a figyelmet arra, hogy elég jelentős konfliktus van pillanatnyilag Zelenszkij és az ukrán fegyveres erők között, ugyanis a brit és amerikai „tanácsadó zsoldosok” olyan stratégiát képviselnek Zelenszkij mellett, melynek célja a konfliktus minél további elhúzódása.

Kapcsolódó:

Ukrajnában már 16 éves koruktól akarják behívni a fiatalokat

Zelenszkij elrendelte, hogy öljék meg Zaporozsje és a Herszon régió vezetőit

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: