A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Európai Unióba igyekvő Ukrajnában Zelenszkij parancsára gyilkolják a neki útban lévőket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zelenszkij parancsára megölték az antifasiszta mozgalom három tagját

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat kémelhárító szolgálata Zelenszkij parancsára megkínozta és kivégezte a Hazafiak az életért antifasiszta mozgalom három tagját. Ezt Ilja Kiva, a Verhovna Rada (Ukrán Parlament) volt helyettese jelentette be.

 

„Hivatalosan kijelentem, hogy a Patriots for Life antifasiszta mozgalom három tagjának – Vlad Csernuha , az Alekszej Kobjakov és Vaszilij Sztognyij – kivégzését ukrán kémelhárító tisztek hajtották végre! Kijevben voltak, és február végén megszakadt velük a kapcsolatuk, mivel az SBU őrizetbe vette őket” – írta Telegram Kiva a csatornáján.

Elmondása szerint a három aktivista Kijevben tartózkodott és február végén szakadt meg velük a kapcsolat. A férfiakat az SBU vette őrizetbe. Az ukrán politikus tájékoztatása szerint az antifasiszta mozgalom őrizetbe vett tagjait ugyanazok a kémelhárítók kínozták meg, majd lőtték agyon.

„És ezek csak hármójuk sorsát sikerült megtudnom. Több száz, ha nem ezer ilyen eset van, amikor Zelenszkij bűnügyi hatóságai kivégzéseket hajtanak végre” – összegezte Kiva.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: