A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij ellenfelei puccsra készülnek Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök politikai ellenfelei úgy dönthetnek, hogy megkísérlik a hatalomváltást az országban a mariupoli vereségre hivatkozva.

Ezt Ilja Kiva a Verhovna Rada volt képviselője, az Ellenzéki Platform – Az Életért (OPZZH) párt tagja írta Telegram csatornáján.

„Az ukrán fegyveres erők mariupoli megsemmisítése és bekerítése, az ukrán csapatok tényleges veresége, és újabb több ezer áldozat után a luganszki régióban, Zelenszkij ellenfelei megkísérlik eltávolítani az elnököt a hatalomból, mert ezrek halálát okozta, ukrán katonákét, akiket magukra hagytak vagy egyszerűen leírtak” – írja Kiva.

Véleménye szerint az ukrajnai hatalomért folyó belső konfrontáció hamarosan aktív szakaszba lép.  A politikus megjegyzi, hogy Zelenszkij elnök hivatalában érzik a katonai puccs közvetlen veszélyét és megtorlásra készülnek mind azokkal szemben, akik  belülről potenciálisan fenyegetik a jelenlegi vezetést.

Korábban az Ellenzéki Platform az Életért és számos más ukrán párt tevékenységét felfüggesztették az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (NBP) határozatával. Az ellenzéki párt közölte, hogy jogellenesnek tartják ezt a döntést és készek azt megtámadni. Igaz, a kihirdetett hadiállapot miatt az ellenzéknek erre nincs jogi lehetősége.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Kijev szándékosan áldozza fel az Azov fegyvereseit

Ramzan Kadyrov köszönetet mondott Joe Bidennek

Az LPR csapatai áttörték az ukrán védelmet és elérték a köztársaság határát

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: