A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zaharova: Az Északi Áramlat vizsgálatának eredményei fenyegetést jelentenek az USA számára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az USA-nak nincs szüksége a Északi-Áramlat elleni szabotázs kivizsgálására, mert az „igazság napvilágra kerülése” veszélyt jelent rájuk nézve, és közvetlen károkat okoz nekik. Ezt Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője nyilatkozta ma, március 28-án, a Szolovjov Live televíziós csatorna műsorában.

„Erra a vizsgálatra nem csak, hogy nincs szüksége az Amerikai Egyesült Államoknak és mindazoknak, akiket cinkosként bevontak, hanem kifejezetten árt nekik, veszélyezteti azt, ami igazán fontos mindenki számára, vagyis az igazság kiderítését”

– mondta a diplomata egy ezzel kapcsolatos kérdésre válaszolva, amelyet a TASZSZ idézett.

Március 27-én az ENSZ Biztonsági Tanácsa nem támogatta azt az orosz-kínai kezdeményezést, amely a Északi Áramlat szabotázsának nemzetközi kivizsgálására tett javaslatot. A dokumentumot három ország támogatta, senki sem szavazott ellene, 12 ország tartózkodott. A határozattervezet szövege azt javasolta, hogy António Guterres ENSZ-főtitkár állítson fel egy független nemzetközi bizottságot, amely „átfogó, átlátható és pártatlan vizsgálatot folytat az Északi Áramlat és az Északi Áramlat 2 gázvezetékek elleni szabotázscselekmény körülményeivel kapcsolatban, beleértve a szabotázs elkövetőinek, támogatóinak, szervezőinek és bűntársaiknak a azonosítását”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Maria Zaharova / newstvglobal.com

Ajánló:

Zaharova felmosta a padlót a CNN újságírójával – az amerikaiak megdöbbentek (videóval)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: