KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zaharova: az amerikai média úgy tett, mintha nem tudna az ukrán visszaélésekről Donbasszban

A kijevi rezsim által a Donbasszban elkövetett visszaélésekkel kapcsolatos tényeket az orosz fél szolgáltatta, de az amerikai tömegtájékoztatási eszközök mindent megtettek, hogy ne lássák ezt az igazságot – mondta Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium hivatalos szóvivője az Izvesztyija hírügynökségnek arra a felkérésre, hogy kommentálja a The New York Times cikkét, amely egy elfogott orosz katona meggyilkolásáról tájékoztatott, a külföldi zsoldosok csapatában dolgozó egészségügyi dolgozóra hivatkozva.

“Nevetséges nézni, ahogy az amerikai riporterek, hírügynökségek, újságok, televíziók és internetes platformok úgy tesznek, mintha állítólag semmit sem tudtak volna a donbasszi civilek, új orosz régiók most már hét éve tartó, a kijevi rezsim által elkövetett visszaéléseiről. Úgy tesznek, mintha nem tudnának az ukrán fegyveres erők, nacionalista zászlóaljak által elfogott emberek kínzásáról, és így tovább. És most, látják, egy német orvos kezdi felnyitni a szemüket, vagy úgy tesznek, mintha ez valami újdonság lenne számukra”

– mondta Zaharova, akit a hírportál Telegram-csatornája idéz.

“Nem szabad bedőlni a trükköknek és nem látni a lényeget: minden tényt az orosz fél szolgáltatott, a donbasszi lakosok és a riporterek, akik életük árán közölték ezeket az információkat a világközösséggel. Az amerikai riporterek, az amerikai hírügynökségek és a The New York Times nem kis mértékben mindent megtettek, hogy ne lássák ezt az igazságot”

– jegyezte meg.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: Maria Zaharova / Fotó: TRT

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük