KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Le Pen: „Mbappé nem képviseli a bevándorló hátterű franciákat”

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés vezetője pénteken, a francia választás második fordulója előtt, azt mondta a CNN-nek adott interjújában, hogy Kylian Mbappénak nem kellene megmondania a franciáknak, hogyan szavazzanak. Ugyanakkor megjegyezte, hogy nagyon jó játékosnak tartja a franciák klasszisát.

A pártvezető továbbá azt is kijelentette,

Mbappé nem képviseli a bevándorló hátterű franciákat, 

mert sokkal többen vannak közülük, akik minimálbérből élnek, akiknek nincs pénzük lakhatásra, nem engedhetik meg maguknak a fűtést, mint az olyan emberek, mint Mbappé” – idézte a France24.com.

Marine Le Pen azt is leszögezte, hogy „a franciáknak elegük van abból, hogy kioktatják és morális tanácsokkal látják el őket, hogyan szavazzanak. Ezen francia emberek vissza akarják venni a sorsuk irányítását, és úgy akarnak szavazni, ahogyan azt jónak látják” – hangzott el, majd egyik párttársa, Laurent Jacobelli azt is hozzátette: „Én biztosan nem megyek a pályára edzői tanácsot adni, úgy gondolom, hogy mindenkinek maradnia kell a helyén. Mbappé számára a megfelelő terep a francia válogatott.”

Emlékezetes, hogy a futballsztár a francia időközi választás első fordulóját követően a Les Bleus hivatalos Eb-sajtótájékoztatóján elárulta, nem örül Le Pen-ék előretörésének. Úgy fogalmazott: „Minden eddiginél fontosabb, hogy menjünk el szavazni, 

nem hagyhatjuk, hogy az ország ezeknek az embereknek a kezébe kerüljön.

 Az eredmény katasztrofális, és reméljük, hogy az emberek végül a helyes oldalt választják!”

Mandiner

 

Ez is érdekelheti:  Magyarbarát alelnöke lehet Donald Trumpnak

Kiemelt képen: Marine Le Pen / Fotó: CNN

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük