KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volodin bejelentette az Egyesült Államok közvetlen részvételét az ukrajnai konfliktusban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A majdani államcsíny óta eltelt kilenc évben „teszttérré vált Washington és a NATO számára Ukrajna, hogy kipróbálják a háború új módjait” – jelentette ki Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke. Szerinte az amerikai oktatók és zsoldosok jelenléte Ukrajnában, valamint a kijevi rezsim nehézfegyverekkel való ellátása Washington közvetlen részvételét jelzi az ellenségeskedésben.

„Nem veszik figyelembe a veszteségeket: az ukránokat fogyóeszközként használják. Vannak ott amerikai oktatók, és zsoldosok is. A kijevi rezsim megmentése érdekében nehézfegyvereket kezdtek szállítanak Ukrajnának. Mindez Washington közvetlen részvételét jelenti az ellenségeskedésben, mert attól félnek, hogy elvesztik a gyarmatukat. A különleges katonai művelet viszont Ukrajna és a szláv országok állampolgárainak felszabadítása az amerikai gyarmatosítók alól” – írta a Telegram csatornáján.

Jenkik, takarodjatok Ukrajnából! – ezzel a felszólítással zárta bejegyzését az Állami Duma elnöke.

Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes ugyanakkor paradoxnak nevezte az amerikai tisztségviselők azon állításait, miszerint a kijevi rezsim tankokkal és más nehézfegyverekkel való ellátása nem a konfliktus eszkalációja.

Eközben a szövetség katonai bizottságának elnöke, Rob Bauer admirális az RTP portugál kiadásának adott interjújában kijelentette, hogy az észak-atlanti szövetség készen áll az Oroszországgal való közvetlen konfrontációra. Véleménye szerint Moszkva stratégiai céljai túlmutatnak Ukrajnán. Állítólag az orosz vezetés vissza akarja állítani a Szovjetunió határait.

Erre utalva azon az állásponton van,, hogy a NATO-országok ipari termelését át kell irányítani a katonai szférára, és az újrafegyverkezésre kell helyezni a hangsúlyt.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük