KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volner: Ukrajna újjáépítését nem a magyar emberekkel kell megfizettetni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Volner Párt elnöke közösségi oldalán osztotta meg közleményüket azzal kapcsolatban, hogy az EU vezetőinek tervei szerint Ukrajna ujjáépítését az EU tagállamai – így Magyarország is – fizessék meg.

A Volner Párt ellenzi, hogy Ukrajna újjáépítésének költségét a magyar emberekkel fizettessék meg
Felháborodással értesültünk az Európai Unió vezetőinek terveiről, melyek szerint Ukrajna újjáépítésének költségeit az uniós államokkal, többek között Magyarországgal fizettetnék meg.
Ukrajnát nem mi, magyarok állítottuk át Soros-pénzből fizetett NGO-k és nyugati hírszerző ügynökségek közös munkálkodásának eredményeként egy véres puccsal amerikai érdekszférába, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak..
Ukrajnának nem mi, magyarok ígértünk felelőtlenül NATO-tagságot és Oroszországot fenyegető, katonai csúcstechnikát, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak.
Ukrajnában nem mi, magyarok támogattuk egy orosz civilek ezreit lemészárló, nyíltan neonáci közösség katonai és gazdasági megerősödését, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak.
Ukrajnában a magyar és az orosz kisebbséget éveken át súlyos atrocitások érték és ezt az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak nemhogy eltűrték, de gazdasági és katonai eszközökkel egyenesen támogatták is.
Semmi nem indokolja tehát, hogy a magyar adófizetőkre terheljék az Egyesült Államok újabb proxyháborújának következményeit. Az Európai Unió gazdasága már most is hatalmas bajban van, erős és tartós recesszió fenyegeti – éppen az amerikai geopolitikai érdekeket kiszolgáló szankciós politika miatt. Az Unió brüsszeli vezetése újabb és újabb, nagy összegű pénzügyi mentőcsomagokat készít elő. A koronavírus okozta gazdasági visszaesés miatt helyreállítási alap jött létre, amelyben becsapták Magyarországot és nem fizették ki a hazánknak járó pénzt. Az energiaválság és az előállt gazdasági problémák és az ukrán újjáépítés miatt újabb hatalmas mentőcsomagok várhatók, ezeken keresztül igyekszik tovább építeni a brüsszeli elit a saját, nemzetek feletti hatalmi gépezetét. Nemet kell rá mondanunk!
Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Az orosz offenzíva folytatódik, ha Ukrajna visszautasítja Putyin javaslatát

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük