KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Orosz rohamcsapat ostromol egy épületet az Artemovszkért (Bahmut) folytatott csatában

Miközben a kijevi rezsim továbbra is bedobja embereit és felszerelését az Artemovszkért (Bahmut) folyó harc húsdarálójába, a város megtartására tett kétségbeesett kísérletei hiábavalóvá válnak az előrenyomuló orosz csapatok kitartása és elszántsága miatt.

Az alábbi videó az Artemovszkért folyó harcnak csupán egy epizódját mutatja be. Az orosz rohamcsapat megtisztít egy épületet a város nyugati részén lévő orvosi egyetem közelében.

A felvételen látható, amint a rohamcsapat behatol az épületbe, és azon áthaladva, rövid sorozatlövéseket alkalmaz és gránátokat vet be, hogy megtisztítsák a helyiségeket, közben figyelmeztetik bajtársaikat a felfedezett csapdákra.

Miután több ezer embert és több tonna katonai felszerelést áldoztak Artemovszk védelmére az ukrán erők, továbbra is jelentős veszteségeket szenvednek el a városban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Sputnik / printscreen

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük