A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Orosz rohamcsapat ostromol egy épületet az Artemovszkért (Bahmut) folytatott csatában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a kijevi rezsim továbbra is bedobja embereit és felszerelését az Artemovszkért (Bahmut) folyó harc húsdarálójába, a város megtartására tett kétségbeesett kísérletei hiábavalóvá válnak az előrenyomuló orosz csapatok kitartása és elszántsága miatt.

Az alábbi videó az Artemovszkért folyó harcnak csupán egy epizódját mutatja be. Az orosz rohamcsapat megtisztít egy épületet a város nyugati részén lévő orvosi egyetem közelében.

A felvételen látható, amint a rohamcsapat behatol az épületbe, és azon áthaladva, rövid sorozatlövéseket alkalmaz és gránátokat vet be, hogy megtisztítsák a helyiségeket, közben figyelmeztetik bajtársaikat a felfedezett csapdákra.

Miután több ezer embert és több tonna katonai felszerelést áldoztak Artemovszk védelmére az ukrán erők, továbbra is jelentős veszteségeket szenvednek el a városban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Sputnik / printscreen

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: