KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán: A törvények betartása ellen bujt fel a baloldal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Építési területekre nem lehet behatolni, középületeket nem lehet megrongálni és rendőröket sem megdobálni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök egy azonnali kérdésre adott válaszában.

A karmelita kolostornál történtekről érdeklődött Gelencsér Ferenc, a Momentum hazaáruló politikusa a miniszterelnökhöz intézett azonnali kérdésében és azt is tudakolta, hogy a kormányfő elítéli-e az eseményeket.

„A parlamentben az lehet képviselő, aki esküt tesz, az eskü pedig világosan fogalmaz: a törvényeket betartjuk és betartatjuk, azonban önök az ellenkezőjét teszik. Folyamatosan arra bujtják fel az embereket, hogy ne tartsák be a törvényeket” – válaszolta Orbán Viktor.

A kormányfő kiemelte, hogy Magyarországon lehet tüntetni, azonban építési területre nem lehet behatolni, nem lehet középületeket megrongálni és rendőröket megdobálni. Viszonválaszában a miniszterelnök ismételten arra kérte a szülőket, a diákokat, a tanárokat, valamint a baloldali képviselőket is, hogy tartsák be a törvényeket és a törvényi keretek között fejezzék ki véleményüket.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: