KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Még a szovjet időkből megmaradt légelhárító fegyverekkel semmisítik meg az ukrán állásokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meglehetősen részletes videót tett közzé a RIA Novosztyi hírügynökség, még a szovjet időkben gyártott S-60-a légvédelmi rendszer alkalmazásáról.

A felvételeken az látható, amint a drón kezelője rögzíti az ellenséges személyzet egy adott pozícióba való szállítását, majd továbbítja a hely koordinátáit. Ezután több ágyúból, köztük a C-60-asból kilőtt lövedékek útja láthatók, amelyek az ukrán pozíciókba csapódnak.

Az S-60 egy szovjet légvédelmi tüzérségi rendszert, amely 57 milliméter kaliberű AZP-57 légvédelmi ágyúkat használ, még mindig széles körben használják világszerte. Annak idején számos országba exportálták, és több alkalommal használták katonai konfliktusokban.

Ilyeneket használtak például Észak-Vietnam légvédelmi rendszerében a vietnami háború idején, mivel nagy hatékonyságot mutattak a közepes magasságú célpontok kilövésében, valamint az arab-izraeli konfliktusok során és az iráni-iraki háború idején is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  NAÜ: Nincs bizonyíték arra, hogy Irán atomfegyvert fejlesztene

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük