KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Így lőtték ki a Kígyó szigetnél az ukrán egységet szállító motorcsónakot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy orosz harci repülőgép süllyesztette el az amerikai gyártmányú vízi járművet, amely csapatokat szállított

Az orosz védelmi minisztérium közzétett egy felvételt az ukrán hadsereg által üzemeltetett, amerikai gyártmányú motorcsónak elleni támadásról a Fekete-tengeren. A jelentések szerint kedden egy harci repülőgép semmisítette meg.

Megsemmisült egy amerikai gyártmányú katonai motorcsónak Ukrajna partjainál

A videón, amelyet a jelek szerint az orosz harci repülőgépről készítettek, látható, amint a hajó éles kanyarokat tesz, miközben a repülőgép rövid sorozatlövésekben tüzelt rá.

A célpontot az orosz hadsereg egy amerikai gyártmányú Willard Sea Force típusú hajóként azonosította. A kaliforniai székhelyű Willard Marine a merev, felfújható járőrhajók több méretváltozatát gyártja. A helyi médiajelentések szerint a cég több ilyet is eladott az ukrán haditengerészetnek.

Az orosz hadsereg nem árulta el a hajó pontos modelljét, de azt mondta, hogy egy ukrán kétéltű csapatot szállított, amikor kedd reggel megállították a Kígyó szigettől keletre.

A kis darab sziget az Odesszai terület partjainál, a román felségvizek közelében található. Tavaly kétszer cserélt gazdát. Kijev szimbolikus jelentőséget tulajdonít a szigetnek, amely korábban területi vita tárgyát képezte Ukrajna és Románia között.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép: printscreen

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: