Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Elrabolják az ukrán családapát a saját otthonából a frontra meghalni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nagyon nagy lehet a gond az ukrán haderőnél, amikor már meglett embereket erőszakkal visznek magukkal álarcos katonabanditák, hogy az ukrán haderőben ágyútöltelékként végezzék a Nyugat és a Biden család érdekeltségeinek érdekében.

Ezek a képek az információk szerint Cserkasziban készültek, ahol egy családapát rabolnak el meghalni. Ezek a képek azt bizonyítják, hogy az ukrán állam az összeomlás szélén áll. Mind a haderő, mind – ahogyan azt az utóbbi napok eseményei bizonyítják a kormányzati szinteken – az ország vezetése kritikus állapotban van.

És ezt az Ukrajnát ajnározza és demokratikus államnak tartja az Európai Unió, ahova hazánk, Magyarország is tartozik. Azt ma már minden józanul gondolkodó európai ember tudja, hogy Ukrajna ezt a háborút nem nyerheti meg akkor sem, ha tömegével szállítják nekik a tankokat az EU-s NATO országok, egyre nagyobb veszélyét teremtve a közvetlen összecsapásnak Oroszországgal.

Ez a felvétel egy állam katasztrofális összeomlása előtti pillanatait sejteti, amikor már semmi sem számít, amikor már lényegében semmi sem működik, csak az erőszak.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Német külügyminiszter: Az uniós országok háborút folytatnak Oroszország ellen

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: