KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Videó: Elrabolják az ukrán családapát a saját otthonából a frontra meghalni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nagyon nagy lehet a gond az ukrán haderőnél, amikor már meglett embereket erőszakkal visznek magukkal álarcos katonabanditák, hogy az ukrán haderőben ágyútöltelékként végezzék a Nyugat és a Biden család érdekeltségeinek érdekében.

Ezek a képek az információk szerint Cserkasziban készültek, ahol egy családapát rabolnak el meghalni. Ezek a képek azt bizonyítják, hogy az ukrán állam az összeomlás szélén áll. Mind a haderő, mind – ahogyan azt az utóbbi napok eseményei bizonyítják a kormányzati szinteken – az ország vezetése kritikus állapotban van.

És ezt az Ukrajnát ajnározza és demokratikus államnak tartja az Európai Unió, ahova hazánk, Magyarország is tartozik. Azt ma már minden józanul gondolkodó európai ember tudja, hogy Ukrajna ezt a háborút nem nyerheti meg akkor sem, ha tömegével szállítják nekik a tankokat az EU-s NATO országok, egyre nagyobb veszélyét teremtve a közvetlen összecsapásnak Oroszországgal.

Ez a felvétel egy állam katasztrofális összeomlása előtti pillanatait sejteti, amikor már semmi sem számít, amikor már lényegében semmi sem működik, csak az erőszak.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Német külügyminiszter: Az uniós országok háborút folytatnak Oroszország ellen

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük