KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára

Vastag bőr – Pilhál György a „szuverenitásunkat féltő” Gyurcsány házaspár képmutatásáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Holdról jött ember valószínűleg elérzékenyülne az ellenzék két napja kidoboltatott közös nyilatkozatán, amely azt követeli, mondja le oroszországi látogatását a miniszterelnök, és tegye egyértelművé: nem leszünk gyarmat! (Az indoklás szerint az Ukrajna megszállását fontolgató, az unió megosztására játszó Putyin majd arra kér minket, áruljuk el szövetségeseinket, mondjunk le szuverenitásunkról és tegyük hazánkat katonailag védtelenné.) A fennkölt nyelvezetű riogatás azzal zárul: „Orbán ne menjen Moszkvába! Ha pedig elmegy, akkor haza se jöjjön!”

Aki nem a Holdról érkezett, azt inkább a hányinger kerülgeti. Ábrázat kell ahhoz, hogy azok beszéljenek „csettintésre Moszkvába utazó, a Kreml szőnyegének szélén toporgó” Orbán Viktorról, akiknek elei, párttársai, netán ők maguk tették ezt szakmányban. Bájos azok szájából hallani ezt, akik minden javukat, előmenetelüket a kommunista rendszer szervilis kiszolgálásának köszönhették. Akik tényleg raportra jártak Moszkvába. Akik odáig mentek „hazafiságban”, hogy az orosz titkosszolgálattal világították át a Nemzetbiztonsági Hivatalt.

Maga Dobrev Klára is szükségét érezte a csinnadrattás felháborodásnak: „Nincs szuverenitásféltő szabadságharc és kardcsörtetés, csak egy repülőjegy Moszkvába még azok után is, hogy Vlagyimir Putyin a NATO elhagyására szólította fel Magyarországot” – sikoltotta Gyurcsány Ferenc felesége. (Utóbbi egyébként sima hazugság, nem mondott ilyet az orosz elnök.)

Rémlik, mintha annak idején a Gyurcsány házaspár fogadta volna az azóta gonosszá lett Putyin elnököt a szemkilövőhegyi rabolt villában. Hogyan is volt az, Klárika?

Pilhál György, Magyar Nemzet

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: