KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Van igény a civil, patrióta jelenlétre hazánkban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Péntek este 17 és 19 óra között tartottunk az R56 sörözőben, egy laza, de nagyon jó hangulatú nyári beszélgetős estét.

Itt az egyesületünk néhány tagja találkozott a szimpatizánsaink egy csoportjával. A Revolution 56 vagyis az 56-os forradalom eszmeisége átjárta a termet, megszabta a gondolatainkat és az estének irányt mutatott. Beszélgettünk a magyarság és Európa múltjáról, az aktuális helyzetéről és a várható jövőjéről is. Szóba kerültek egyesületünk eddigi tettei, az elképzelésink és a jövőbeni terveink is természetesen.

Egyesületünk egy patrióta integrátori illetve koordinátori szerepet kíván betölteni a magyar és európai hazafias erők között. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy ezen a pénteki nyár estén, amikor sokan a Balatonon, meg vidéken voltak, a mi találkozónkon volt több székely is, jelen volt egy olasz barátunk és a Felvidékről is megtiszteltek minket a tegnap este során.

 

Mi csakis az összefogásban és az egységben hiszünk. Azt gondoljuk, hogy kizárólag ezek hozhatják meg a győzelmet a számunkra, ahogy az olyan sok esetben történt Magyarország és Európa történelme során. Ez az alapvető integráló tényező is elhangzott a tegnapi este során!

Bár csak 19 óráig terveztük az összejövetelt, de annyira jól sikerült beszélgetős este volt, hogy 22 óra után már jeleztem hogy most már azért lassan bontsunk asztalt. A jelen lévők jelezték az összejövetel végén hogy nagyon jól érezték magukat és lehetőleg minél hamarabb ismételjük ezt meg. A laza, oldott és jó kedélyű beszélgetés, a sok esetben jóízű nevetések, mind-mind azt mutatták hogy erre a munkára szükség van amit csinálunk. A Csíki sör teljes kollekciója megtalálható ebben a sörözőben és jól is esett ezzel áldomást inni a hazafiakkal. De nem ezért mondjuk Schwarzenegger után szabadon, hogy: I’ll be back, ide még visszatérünk! A hitvallásunk és a szlogenünk nem változott!

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij „új ellentámadást” ígér

Kremser Tamás elnök beszámolója
European Patriots Unite

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük