KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Változik az irány, az ukrán zászlót az izraeli váltja a Bloomberg New York-i toronyházának tetején

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Bloomberg LP manhattani központjának tetején már nem Ukrajna iránti szolidaritás jelenik meg, hanem helyette Izrael támogatásáról szól a fénykijelzés, amint azt a New York-iak tapasztalhatják csütörtök óta.

A közösségi médiában keringő fotókon és videókon az látható, hogy a Lexington Avenue 731-es számú épület felső hat emeletét világoskék és fehér csíkok fénye díszíti, amelyek az izraeli zászlóra emlékeztetnek.

2022 februárja óta, amikor az ukrajnai konfliktus kicsúcsosodott, az épület négy legfelső emeletét az ukrán zászló kék és sárga színében világították ki – egészen mostanáig. Az nem derült ki, hogy az épület vezetése mikor változtatta meg pontosan ezt a látványelemet.

A nem hivatalosan „Bloomberg Tower (torony)” néven ismert magasház az Alexander’s ingatlanbefektetési társaság tulajdonában van. A Bloomberg több mint 100 millió dolláros bérleti díjat fizet az 55 emeletes toronyban lévő irodahelyiségekért, amely 105 luxuslakásnak is otthont ad.

Izraelben történt események szinte teljesen lecserélték Ukrajnát a nyugati médiumokban, miután szombaton a Hamász fegyveresei betörtek a Gázai övezetből Izraelbe.A támadásnak eddig mindkét oldalon több mint 2700 halálos áldozata volt. Az izraeli kormány hadat üzent a palesztin csoportnak, és tüzérségi valamint légicsapásokat indított Gáza ellen, azzal a kijelentéssel, hogy elpusztítja a Hamászt.

A nyugati világ egyébként más számos nevezetessége is az izraeli zászló színeiben pompázott, köztük a washingtoni Fehér Ház, a párizsi Eiffel-torony és az ausztráliai Sydney operaház is.

A hét elején az olasz hatóságok izraeli zászlót és a Dávid-csillagot vetítettek a római Titusz-ívre, amelyet annak a római hadvezérnek a tiszteletére építettek, aki közel 2000 évvel ezelőtt elfoglalta Jeruzsálemet.

Ez is érdekelheti:  Halász Géza – Téglásy Imre: „A halál és élet harcba szállt” (húsvéti szekvencia)

Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt aggasztja a figyelem áthelyeződése, és arra figyelmeztetett, hogy ennek „következményei lesznek” országára nézve. Ukrajna sorsa „a világ többi részének egységén múlik” – mondta a hét elején a France 2-nek adott interjúban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Bloomberg torony New Yorkban / Fotó: Telegram / rian_ru

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük