Valaki hallotta, hogy Cseh Katalin lemondott volna?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő tette fel a kérdést közösségi oldalán található bejegyzésében.

A képviselő összegzi azokat a történéseket és eljárásokat, melyek jelenleg folynak a Cseh Katalin érdekeltségébe tartozó cégeknél.

Budai Gyula ezt írta:

 

Cseh Katalin esete a Gazdasági Versenyhivatallal

A Uniotech Kft., a Mondat Kft., a Holotech Kft., és Pannónia Nyomda Kft., mind Cseh Katalin Momentumos európai uniós parlamenti képviselő érdekeltségéhez tartozó gazdasági vállalkozások!

Ezek a gazdasági vállalkozások ajánlatkérőként olyan közbeszerzési eljárásokat bonyolítottak le, – európai uniós pályázatokra – amelyekben a nyertes ajánlattevők, közvetve az ajánlatkérőkkel egy érdekkörbe tartoztak!
A Gazdasági Versenyhivatal, “gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának megsértése miatt”, versenyjogi eljárást indított és házkutatást tartott ezen vállalkozásoknál 2022. január 19-én !
A Gazdasági Versenyhivatal 2021 december elején pedig feljelentést tett, bűnszervezetben elkövetett, költségvetési csalás miatt a Cseh Katalin érdekeltségébe tartozó gazdasági vállalkozások ellen a NAV Bűnügyi Főigazgatóságához!
Na, és persze vizsgálja a 4.8 milliárd európai uniós forrás eltüntetését az Európai Csaláselleni Hivatala, az OLAF is!
Két büntető eljárás, egy Gazdasági Versenyhivatali eljárás, és az Európai Csaláselleni Hivatal vizsgálata folyik Cseh Katalin érdekeltségébe tartozó vállalkozások ellen!!
Valaki hallotta, hogy Cseh Katalin lemondott volna? Mert én nem!!

Kiemelt kép: MTI/BALOGH ZOLTÁN

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük