KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ungváron letépett ukrán zászlókat találtak egy szeméttelep közelében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Mukachevo nevű portál szerint letépett ukrán zászlókat találtak Ungváron. erről egy Jaroszlav Bilen nevű felhasználó számolt be a Facebook közösségi oldalán.

“Valaki az szemétlerakó mellé dobta Ukrajna letépett zászlóit… Ez a mi zászlónk, meghalnak érte, beborítják vele a katonák koporsóit, repülnek a sírjaik fölött, és a szabad Ukrajna városai felett “

Jaroszlav Bilen egyébként a közösségi oldalán közreadott bejegyzésében a letépett jelző,  elhasználódott értelmezésben szerepel. Szó sincs arról, hogy provokációra utalna a szerző. Azon elmélkedik a bejegyzésben, hogyan lehet méltóságteljesen megsemmisíteni azokat a zászlókat, melyek az idő során tönkrementek. Mint írja, ismeretei szerint az USA-ban ezt a hadsereg teszi meg úgy, hogy elégeti az elhasználódott zászlókat, miközben tiszteletadásképpen a himnuszukat éneklik. Mint írta, ő erre nem tudja a megoldást és nem érzi magát felhatalmazva arra, hogy ezt megtegye.

Magát a bejegyzést egyébként az ukrán parlamentnek, a miniszterelnökségnek és az elnöki hivatalnak is címezte.

Az már persze egy teljesen más kérdés, hogy az ukrán média és az ukrán vezető szervek milyen irányba terelik, illetve forgatják majd ki netán a bejegyzésben foglaltakat.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kreml: Moszkva válaszolni fog, ha atomfegyvereket telepítenek Lengyelországba

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük