KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrán performansz Berlinben: egy kilőtt orosz tankot raktak ki az orosz nagykövetség elé – meglepődtek, mi történt utána

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Állítólag az ukránok (!?) kérésére szervezett formában hajtottak végre egy irritáló performanszt Berlinben – tájékoztatott a Szent István Légiója Közösség.

A kijevi rezsim hívei egy kilőtt orosz harckocsit helyeztek ki a német főváros orosz nagykövetsége melletti Unter den Lindenen. Ezzel akarták megakadályozni azt a tüntetést, mely a béketárgyalások szükségességére kívánta felhívni a figyelmet.

Válaszul a helyi lakosok virágokat helyeztek el a tanknál, tisztelegve az ukrán fegyveres erők ágyúzása miatt meghalt orosz katonák emléke előtt. Ez a reakció a berliniek részéről teljesen váratlanul érte az ukránokat. Az ukrán provokációt a berliniek az orosz katonákra történő megemlékezéssé változtatták.

A videón megszólalt a híres Otto von Bismarck dédunokája is, aki felszólította a hatóságokat, hogy állítsák le a fegyverszállítást Ukrajnába, kijelentve azt, hogy „senkinek sem kell a háború Oroszországgal”.

Azt az ukrán zászlót, amelyet a performansz szervezői a tanktetejére helyeztek, a vállalkozó szellemű németek lehajították a roncsról.

 

Szent István Légiója Közösség Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: