KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről (videó)

A Tv2 Tények című műsorának adott interjút egy nő, akit Magyar Plató Péter magáévá kívánt tenni. A erőszakoskodni kezdő Magyart lelökte magáról a kiszemelt áldozat…

Pár nappal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. A Tv2 hírműsora, a Tények megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– idézte fel a Tényeknek a történteket az érezhetően még most is megrendült nő.

A magát Laurának nevező áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott. A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át.

Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. Luxuséletet kínálva, például jachtozós képekkel kábította a gyanútlan hölgyeket.

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját

– emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúban azt is elárulta, hogy a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival. Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan próbálta kényszeríteni, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

Ez is érdekelheti:  Hillary Clinton keményen nekiment Orbán Viktornak és Donald Trumpnak

A Ripostnak a napokban nyilatkozott egy édesapa, aki fiatalkorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor Magyar Péter is. A lapnak nyilatkozó férfi szerint Magyar Péter perverz és obszcén ajánlatokat tett a lányának és barátnőinek is. Az édesapa szerint Magyar a következőket mondta az egyik fiatalkorú lánynak:

Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről (videó)

  1. Észrevételem: Ez kérem már olyan büdös manipuláló politikai propaganda, hogy a számítógépemből is érzem és majd elájulok a bűzétől, Írom ezt akkor, amikor nem tetszik az amit Péter művel, mert látom , hogy hova van bekötve…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük