KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Minden amit Magyar Péter diszkóbotrányáról eddig tudni lehet (videó)

Nem csitul a botrány Magyar Péter körül, miután a Tisza Párt alelnöke a hetekben botrányosan viselkedett egy belvárosi szórakozóhelyen.

A Magyar Nemzet összeállítása:

Ittas állapot, tinilányok, agresszió, garázdaság és rablás – így nézhetett ki Magyar Péter éjszakája június végén az Ötkert nevű szórakozóhelyen.

Szemtanúk szerint a Tisza Párt alelnöke az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után, órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett.

Több tanúvallomás is született már a rendőrségi nyomozás során, amely Magyar Péter diszkóbotránya ügyében indult. A Magyar Nemzet információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság mások mellett kihallgatta azt a személyt is, akit a Tisza Párt alelnöke megtámadott az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen június 21-én éjszaka.

Magyar Péter: Mindenkit feljelentek holnap, aki lehozta ezt a botrányos cikket

Az eset után a Ripost írt róla, hogy a politikus több vendégbe is belekötött, nőket zaklatott, többeknek, a szemtanúk szerint visszautasíthatatlan ajánlatot tett. A helyszínen bulizó több hölgy férfipartnere kérte számon Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív beszólásait. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket.

A rendőrség – információnk szerint – kihallgatott a buliban részt vevő két 19 éves tanulót is, valamint a biztonsági személyzet két tagját. A diákok megerősítették, hogy amint Magyar odalépett a videózó férfihoz, láthatóan feszült volt a hangulat köztük, majd azt is hallották, hogy a sértett többször kérte, követelte vissza a telefonját. Miután a biztonsági őrök kivezették Magyart a diszkóból, a két diák is távozott, és az utcán látták, amint a politikus – néhány fiatal társaságában – elindult a rakpart felé, nyomában a férfival, akinek elvette a telefonját.

A lapnak nyilatkozó férfi szerint Magyar Péter perverz és obszén ajánlatokat tett a lányának és barátnőinek is. Az édesapa szerint Magyar a következőket mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

 Az ügy a Központi Nyomozó Főügyészséghez került a rendőrségről, mivel a Tisza Párt alelnökének mentelmi joga van. Vele szemben csak a főügyészség indíthat nyomozást azután, hogy az Európai Parlament felfüggeszti az ellenzéki politikus mentelmi jogát. A politikussal szemben garázdaság, rongálás és lopás vagy rablás bűntette miatt nyomozhatnak.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor is reagált a Donald Trump elleni merénylet kapcsán

 

Kiemelt képen: Magyar Péter igazgatja szemüvegét / Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük