KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Péter: Mindenkit feljelentek holnap, aki lehozta ezt a botrányos cikket

Már hogy melyiket? Amelyet ezt megelőzően közöltünk a Magyar Nemzet jóvoltából, amely egyébiránt a Ripost információira hivatkozva írta meg erről a szerencsétlenről, hogyan is viselkedett egy szórakozóhelyen, szinte még tinédzser lányokkal.

A politikus mindenkit feljelent, aki a Ripost által megszólaltatott édesapa állításait átvéve le meri írni, hogy Magyar Péter kiskorú lányoknak tett obszcén ajánlatokat a budapesti szórakozóhelyen.

A cikk állításait próbálta megcáfolni a messiás, ki nem hagyva a rogáni médiagépezetet és természetesen azt, hogy a Fidesz fél tőle, ami látszik a legfrissebb közvéleménykutatási adatokból is.

„Ma az aljas, hazug fideszes propaganda egy olyan szintet ért el, amire nincsenek szavak. Eddig is lehazudták már névtelen forrásokra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva a csillagokat is az égről az elhíresült bulival kapcsolatban, de ma újabb szintet léptek.

Ma már azt állítja Rogán Antal médiája, hogy én kiskorú lányokat zaklattam, fenyegettem és különböző ajánlatokat tettem nekik és erőszakosan léptem fel. Olyan szavakat és mondatokat adnak a számba, amiket én soha nem mondtam. Név nélküli szereplőket (pl. egy édesapát) idéz a cikk, akire hivatkozva egy kitalált történetet adtak elő.

A valóság ezzel szemben az, hogy a már ismert helyen mintegy fél órát táncoltunk és szelfiztünk jókedvűen egyetemistákkal (hölgyekkel és fiatalemberekkel közösen).
Ennyi történt, minden más hazugság, abból, ami a Ripost című szennylapban megjelent, egy árva szó sem igaz. Ahogy a korábban megjelent “beszámolókból” sem sok.

Ugyan nem szeretném az értékes időt jogi eljárások indításával tölteni, de egy ilyen aljas lejárató anyag kapcsán nem tehetek mást, mint, hogy az összes olyan médium főszerkesztőjét feljelentem holnap nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, amely az említett cikket lehozza, vagy hivatkozik rá.
Ahogy már korábban elmondtam, felvételeink vannak az ominózus estéről, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: a NATO-nak nem a körülötte zajló háborúkat, hanem a békét kellene megnyernie

Illetve az érintett fiatalok közül is többen megkerestek azzal, hogy szükség esetén tanúként megerősítik, hogy a cikkben foglaltakból egy szó sem igaz.

Nyilvánvalóan azért fordul ilyen aljas eszközökhöz a fideszes médiagépezet, mert pontosan látják a választások utáni friss közvéleménykutatási adatokat, amelyek egyöntetűen a TISZA Párt további erősödését mutatják.”

Ajaj, most akkor mi lesz ?

 

Kiemelt képen: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet) 

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük