KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Deep State beveti a Fekete Halált is az amerikai elnökválasztás elszabotálásába?

Pestises esetet jelentettek az USA-ban, Colorado államból

Állítólag pestisben megbetegedett egy ember az Egyesült Államokbeli Colorado államban, adta hírül az amerikai média. Az esetről megjelent cikkek zöme azonban azonnal fel is veti a kérdést, ez a semmiből előbukkant pestises eset esetleg annak a spekulációs projektnek a része, amivel a demokratáknak álcázott Deep State bármilyen módon el akarja szabotálni a novemberben esedékes amerikai elnökválasztást, ami a globalisták vereségét borítékolja? – számol be az esetről a Modern Apokrif substrack oldala.

Megerősítették a pestises esetet az amerikai Colorado állambeli Pueblo megyében – jelentették be a helyi egészségügyi hatóságok. Amíg az ok-okozati vizsgálat folyamatban van, Alicia Solis, a Pueblo Közegészségügyi Minisztérium tisztviselője annyit nyilatkozott:

„Minden embernek azt tanácsoljuk, hogy védje magát és házi kedvenceit a pestis ellen.”

A fertőzött személyazonosságáról azonban nem adtak semmilyen tájékoztatást.

A pestist a Yersinia pestis baktérium okozza, és három típusa van: bubópestis, szeptikus pestis és tüdőpestis. A pestis baktériumokat legyek vagy rágcsálók terjeszthetik. A betegség antibiotikumokkal gyógyítható, de ezeket a fertőzés után nagyon hamar be kell adni.

Az esetről szóló cikket a Modern Apokrif oldalán, IDE kattintva lehet elolvasni.

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük