KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Para: Egyes NATO-vezetők attól tartanak, hogy Biden veszít az elnökválasztáson

Egyes NATO-tisztviselők attól tartanak, hogy Joe Biden amerikai elnök elveszítheti a közelgő elnökválasztást – jelentette vasárnap a Politico, bizonyos NATO-val kapcsolatban álló személyekre hivatkozva.

Ezek az informátorok úgy vélik, hogy Donald Trump visszatérése a hivatalba kárt okozna a szövetségnek és megbénítaná az ukrajnai háborús erőfeszítéseket – írja a Politico.

„Mindannyian azt akarjuk, hogy Biden a második ciklusát is megszerezze, hogy ne kelljen újra Trumppal foglalkoznunk, de a helyzet nem igazán megnyugtató”

– idézte a Politico az egyik tisztségviselőt.

Biden zavarodottnak és összefüggéstelennek tűnt a múlt csütörtökön a republikánus Trump ellen folytatott első vitája során, ami inkább megerősítette, mint cáfolta a 81 éves elnök kognitív képességeivel kapcsolatos aggodalmakat. Gyenge teljesítménye miatt egyes demokrata politikusok, adományozók és más támogatók is a jelölt eltávolítását követelték.

Ez is érdekelheti:  Biden szerint ő irányítja a világot, tehát nincs szükség kognitív tesztekre

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök beszédet mond a washingtoni Fehér Ház Keleti termében 2024. március 18-án. Fotó: Al Drago

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük