KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb letartóztatási parancs Biden lopással vádolt államtitkára ellen

Újabb bűncselekmény miatt adtak ki letartóztatási parancsot Joe Biden vállaltan nem bináris (transzvesztita), energetikai ügyekért felelős helyettes államtitkára ellen. Sam Brinton alig néhány hete bevallotta, hogy szeptember 16-án csomagokat lopott a minneapolisi repülőtéren.

A kiégett fűtőelemek és hulladékok elhelyezéséért felelős helyettes államtitkár-helyettes, mint a rendőrségi közleményből kiderül, ugyanazt a bűncselekményt követte el a Las Vegas-i repülőtéren is – közli a KLAS TV, az Egyesült Államok keleti partvidékének hírtelevíziója. Az állítólagos újabb lopás időpontját még nem hozták nyilvánosságra – írja a Zero Hedge amerikai hírblog.

Tűsarok, piszkos bomba

Brinton 2022. januári kinevezését egy vezető posztra, a nukleáris ipar érzékeny területére, a Biden-kormányzat „befogadásának” fényes példájaként üdvözölték,

fogalmaz a Zero Hedge –, Brinton pedig úgy ünnepeltette magát, mint az első vállaltan „nemileg fluid személyt”, aki Amerikában szövetségi vezetői pozíciót tölt be.

A Massachusettsi Műszaki Egyetemen (MIT) nukleáris tudományokból és mérnöki tudományokból diplomázott Brinton kinevezése okán – idézi fel a Zero Hedge – sokan felvonták a szemöldöküket. Nemcsak extrém öltözködése miatt, melynek elengedhetetlen eleme a női ruha és a tűsarkú cipő, hanem nyilvános közösségimédia-posztjai okán is, melyek a politikus különös kedvteléseit tükrözték.

A nukleáris hulladékokat felügyelő, magas rangú amerikai tisztviselő mindeközben olyan anyagokhoz fér hozzá, amelyek rossz kezekbe kerülve alkalmasak egy „piszkos bomba”, azaz a terroristák által bevethető, nukleáris anyagokat tartalmazó robbanószerkezet létrehozására, és talán valami még rosszabbra is – figyelmeztet a Zero Hedge.

A harmincöt éves Brinton felső vezetői beosztása a ranglétra tetejére emeli a politikust, így

178 063 dolláros fizetése bőven elegendő kéne hogy legyen vásárlásainak finanszírozására, mégis sorozatos poggyásztolvajlással vádolják

– írja a Zero Hedge.

Ez is érdekelheti:  Így hazudik az olasz antifa Strasbourgból: Orbán Magyarországán az alapvető jogaimat sem biztosították

Börtönben lehet „büszke” Brinton

Las Vegasban

a politikust most 1200 és 5000 dollár közötti értékű vagyontárgyak nagy értékű ellopásával vádolják.

Brinton a minneapolisi incidens miatt ideiglenesen volt szabadlában. Korábbi lopása okán Joe Biden elnök adminisztrációjának tagja öt évig terjedő szabadságvesztéssel, tízezer dolláros pénzbírsággal vagy mindkettővel is büntethető.

A múlt héten a Fehér Ház nem volt hajlandó megmondani, hogy Brinton még mindig megkapja-e a fizetését – fűzi hozzá a Zero Hedge.

Az ügy kapcsán a Fox News pár hete azt írta, Brintont november elején szabadságra küldték. A kormányzatimunkaerő-felvételt követő átvilágítás után, november elején már egy másik tisztviselőt, Kim Petryt nevezték ki az energetikai ügyek helyettes államtitkárának.

A Fox News megkeresésére az energetikai tárca azt a választ adta, hogy Sam Brinton szabadságon van, és Kim Petry látja el a kiégett fűtőelemekért és a nukleáris hulladék ártalmatlanításáért felelős helyettes államtitkári feladatokat. A kabinet arra azonban nem adott választ, hogy mi áll Brinton szabadságolása mögött.

hirado.hu

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük