KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb fővárosi ingatlanügyben tett feljelentést Budai Gyula

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy újabb fővárosi ingatlanügyben tett feljelentést Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

A kormánypárti politikus hétfőn a Facebook-oldalán közölte, hogy elkészült az a büntetőfeljelentés, amely a XI. kerületi Rimaszombati út 2-4. alatti ingatlan tervezett eladására vonatkozik.

Ez az az ingatlan – írta posztjában Budai Gyula -, amelyről egy múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételen beszélnek, amelyet 5,2 milliárd forintért árult a “senki által nem ismert Berki Zsolt”, és amelyből a “10 százalékos jutalékos rendszer alapján 520 millió forintot juttattak volna vissza Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnek.”

Budai Gyula az elmúlt hetekben két olyan fővárosi ingatlan értékesítése ügyében is feljelentést tett már, amelyek a Városháza tervezett eladásával kapcsolatos sajtóhírekben szerepeltek.

MTI

Főpolgármester úr, ki korán kell, aranyat lel!

Mennyire igaz ez a közmondás!

Én korán keltem ma, és elkészült az a büntető feljelentés, amely a Budapest XI.kerület Rimaszombati út.2-4 alatti ingatlan tervezett eladására vonatkozik!

Tudja főpolgármester úr, amelyről a pénteken nyilvánosságra került hangfelvételen beszélnek, és amelyet 5.2 milliárd forintért árult a senki által nem ismert Berki Zsolt !

Amelyből a 10%-os jutalékos rendszer alapján, 520 millió forintot, azaz Ötszáz húszmilliót jutattak volna vissza Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnek!
Na, ezért kell korán kelni minden nap,főpolgármester úr, és akkor nem kell buszsávot használni!

 

Ez is érdekelheti:  Ukrán "wall-streeti" Köztársaság: az ukrán államiság jövője

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük