KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb fejlemények: Nem biztos, hogy Prigozsin a lezuhant gépen volt, nincs megerősítés (frissítve)

Readovka orosz portál nem tudta egyelőre megerősíteni, hogy Jevgenyij Prigozsin valóban a lezuhant gép fedélzetén utazott volna.

A Readovka forrása rámutat, hogy a Jevgenyij Prigozsin haláláról szóló hírek egyelőre koraiak – írja az Oroszok az Igazság oldalán Telegram csatorna. Az ő haláláról, valamint a Wagner-csoport parancsnokának, Dmitrij Utkinnak a haláláról szóló információkat egyelőre nem lehet ellenőrizni – állítja forrásunk.

Meghalhatott Jevgenyij Prigozsin, aki fellázadt Vlagyimir Putyin ellen

Jevgenyij Prigozhin egy másik gépen lehetett. Korábban az üzletember titoktartási céllal rendszeresen összezavart mindenkit. Forrásunk szerint Prigozsin állítólag bejelentkezett egy járatra, de ugyanakkor egy másik repülőgépre szállt fel.

A Nyugat már gyártja a nekrológokat – írja az Oroszok az Igazság Oldalán.

Természetesen a világmédia sem ment el a repülőgép-szerencsétlenség és Jevgenyij Prigozsin lehetséges halála mellett, azonnal nekrológot közölt, meg sem várva a hivatalos megerősítést.

Ugyanakkor Prigozhin él vagy nem – jelenleg még nem ismert. Az újságírók és a bulvárlapok pletykákat gyűjtenek, és a legvitatottabb elméleteket építik fel.

De önmagában a nyugati kiadványok ilyen nagy figyelme egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Wagner PMC alapítója milyen figurává vált az utóbbi időben, legalábbis a média területén.

Frissítés:

Közben a Russia 24 állami televíziós csatorna Jevgenyij Prigozsin haláláról számolt be.

Vlagyimir Rogov a Zaporozsija terület vezetőjének tanácsadója is megerősítette a Telegram-csatornáján, hogy a Wagner megerősítette neki Prigozsin és Utkin halálhírét.

Egyes korai értesülések szerint a Wagner csoport alapítójának gépén bomba robbanhatott, terrorista akció történt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük