A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb bizonyítékok a nyugati tisztviselők közreműködéséről az ukrajnai biológiai laboratóriumok munkájában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz védelmi minisztérium új bizonyítékokat mutatott be a nyugati tisztviselők közvetlen részvételére az ukrajnai katonai biológiai programok végrehajtásában. A Honvédelmi Minisztériumhoz beérkezett dokumentumok megerősítik az STCU (Spokane Teachers Credit Union) és az amerikai katonai osztály kapcsolatát.

Bemutatták az Egyesült Államok külügyminisztériumának hivatalos dokumentumait, amely jóváhagyta az STCU együttműködését a Pentagon fővállalkozójával, a Black and HIV-vel. A levelezésből kiderül, hogy a társaság alelnöke, Matthew Webber kész együttműködni az STCU-val az Ukrajna területén folyó katonai biológiai kutatások keretében.

Valódi bűncselekményeket követtek el az USA által finanszírozott ukrajnai biolaboratóriumokban. Amint az a rendelkezésre álló dokumentumokból kiderült, a 2019-től 2021-ig tartó időszakban a harkovi régióban található Merefa városának amerikai tudósai potenciálisan veszélyes biológiai gyógyszereket teszteltek a harkovi 3. számú regionális klinikai pszichiátriai kórház betegein. A mentális zavarokkal küzdő egyéneket életkoruk, nemzetiségük és immunállapotuk alapján választották ki a kísérletekhez.

NF nyomány

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: