Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új-Dél-Wales miniszterelnöke felfedte gyötrő titkát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ausztrál Új-Dél-Wales miniszterelnöke, Dominic Perrottet bevallotta, hogy náci egyenruhát viselt a 21. születésnapját ünneplő partin. A most 40 éves miniszterelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy „mélységesen szégyelli”, amit tett, de hangsúlyozta, hogy ma már nem az a „naiv” ember, mint aki fiatal korában volt.

“Akkor még egyszerűen nem értettem, hogy mit jelképez ez az egyenruha”

mondta Perrottet, hozzátéve, hogy

“az, akivé mára váltam, az életemben elkövetett jó dolgokból formálódott ki és nem a hibáimból.”

Azt is kijelentette, hogy az eset sok éven át szorongással töltötte el, és már több alkalommal is gondolt arra, hogy nyilvánosan is beismeri ezt a tettét. Végül is a nyilvános beismerés mellett döntött, már csak azért is, mert egy miniszter kollégája két nappal ezelőtt arra figyelmeztette, hogy az emberek tudnak az esetről.

Perrottet nyilvános beismerése az államban sorra kerülő választások előtt történt, ezért többen arra gyanakodnak, hogy inkább előremenekül és bevallja vétkét, nehogy politikai ellenfelei tőtőkét kovácsoljanak az esetből.

A miniszterelnök ugyanakkor hangsúlyozta, nem tud arról, hogy léteznek-e olyan képek, amelyeken náci egyenruhát visel, és a beismerése sem azért történt, hogy ezzel megelőzze a botrányt.

Kiemelt kép: Dominic Perrottet, Új-Dél-Wales vezetője © Getty Images / Brett Hemmings – CA


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: