KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új, átgondolt nemzetstratégia jegyében kell érdekeinket megfogalmazni szomszédságpolitikánkban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Újra és újra visszaköszön az a bizonyítottan hibás, úgynevezett szomszédság politika, ami sajnos hagyományosan jellemzi a rendszerváltás utáni magyar kormányok nemzetstratégiai gyakorlatát.

Nem értem a sajátságos bal és jobboldali sajtónk meglepetését, de azt sem, hogy amikor egy nagyra becsült korábbi EP képviselőtől és nemzeti jogvédő társától, valamint egy egyházi rendezvényre érkező lelkésztől vagy éppen szerénységemtől tagadta meg az ukrán hatóság a  sokadik honismereti utam alatt a belépést, no, ez miért nem volt hír?
Azt gondolom, hogy a szomszédsági alapszerződések bizonyítottan zsákutcájából, ideje lenne kilépni. Új, átgondolt nemzetstratégia jegyében kellene nemzeti érdekeinket megfogalmazni szomszédság politikánkban. Különösen igaz ez a látszat szerint nem kormányfüggő Ukrajnával szemben, trianoni drámánk 100. évfordulójának évében.
Reiner Péter
Ez is érdekelheti:  A globalizmus, mint a baloldali totalitarizmus legmagasabb formája

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük