KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Tucker Carlson saját arcképével díszített pólót kapott kollégánktól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szilágyi Ákos kollégánk, aki A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton rendezvény ötletgazdája és szervezője, megajándékozta Tucker Carlsont egy olyan pólóval, amelyen a neves amerikai médiaszemélyiség fotója látható, rajta a THE VOICE OF THE FREE WORLD felirattal, ezzel nem kis örömöt okozva az újságírónak.

Szilágyi Ákos, akinek grafikáit rendszeresen bemutatjuk a Nemzeti InternetFigyelő (NIF) oldalán, korábban már Orbán Viktort és Donald Trump amerikai elnököt ábrázoló pólókat is hordott olyan rendezvényeken, mint például a CPAC magyarországi és dallas-i eseményein, azonban most az MCC Feszt rendezvényen okozott meglepetést. Közös képek is készültek Ákossal és Tuckerrel, melyeket kifejezetten az amerikai újságíró kért.

– Mi a története ezeknek a fotóknak, illetve a pólónak, amit sikerült átadnod Tuckernek? – kérdeztük Szilágyi Ákostól.

– Az úgy történt, hogy a 2023-as, Budapesti CPAC-re elkészítettem a „PEACEMAKERS” pólómat Trump és Orbán portréjával, mint a világ megmentői és „békecsinálók”. 

 

– Ez a póló megtetszett Rod Drehernek, aki azonnal készíttetett egy közös képet velem, amit szintén azonnal ki is tett a saját Facebook oldalára.

– Pár perc múlva hívott engem Rod, hogy Tucker van a telefonnál, látta a képet a pólóról és ő is szeretne egyet. Beszéltem vele. Épp akkor rúgták ki a Fox-tól, így nem igazán tudtunk időpontot egyeztetni, mert én ragaszkodtam a személyes átadáshoz.

 – Azután kiderült, hogy Tucker Carlson eljön Budapestre az MCC Feszt rendezvényre. Ezzel végre megnyílt a lehetőség a találkozóra

– Pontosan. Elkészítettem a Tucker pólót, vittem magammal a  „PEACEMAKERS” pólót és külön egy Orbánost és egy Trumpost is. Amikor megláttam Tuckert – útban a színpadra -, jeleztem neki, hogy itt van a kért póló. Örömmel vette és mondta, hogy az előadás után találkozzunk. Úgy is történt. Néhány perc beszélgetés után elkészültek a fotók.

– Kiválóak a képek és kiváló a póló, ami a saját munkát, gratulálunk!

– Köszönöm szépen!

 

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Szilágyi Ákos és Tucker Carlson / Fotó: SOKÁ / NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük