KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump „halálra és pusztulásra” figyelmeztet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump volt amerikai elnök arra figyelmeztetett, hogy „halál és pusztítás” következhet, ha vádat emelnek ellene, amiért állítólag arra utasította ügyvédjét, hogy hallgatási díjat adjon a pornósztár Stormy Danielsnek.

„Miféle ember képes egy másik embert, ebben az esetben az Egyesült Államok volt elnökét… bűncselekménnyel megvádolni, amikor mindenki számára ismert, hogy NEM történt bűncselekmény” – írta a volt elnök pénteken a Truth közösségi oldalán közzétett bejegyzésében, nyilvánvalóan Alvin Bragg manhattani kerületi ügyészre utalva.

Bár név szerint nem említette, Trump azt állítja, hogy ez a személy, akit „degenerált pszichopatának nevez, aki valóban gyűlöli az USA-t”, tudja, hogy „egy ilyen hamis vád megfogalmazása potenciális halált és pusztulást hozhat országunkra nézve.

A figyelmeztetés azután hangzott el, hogy Trump a múlt héten jelezte, hogy hamarosan letartóztathatja őt a manhattani ügyészség, miután hivatalosan is beidézték, hogy tanúskodjon az ellene folyó jogi ügyet vizsgáló esküdtszék előtt. Az ügy középpontjában az áll, hogy Trump állítólag 130 ezer dollárt fizetett ki Stormy Daniels pornósztárnak akkori ügyvédjén, Michael Cohen-en keresztül a 2016-os elnökválasztási kampányának utolsó szakaszában.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Donald Trump volt amerikai elnök © Getty Images / Mario Tama

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: