KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Törökország figyelmeztette Svédországot és Finnországot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Svédország és Finnország nem lesz NATO-tag, ha továbbra is figyelmen kívül hagyja Ankara követeléseit – mondta Bekir Bozdag török ​​igazságügyi miniszter.

„Eddig senkit sem küldtek vissza a terrorizmussal vádolt személyek közül, akiknek kiadatását kérte Törökország Svédországtól és Finnországtól”

mondta újságíróknak Bozdag szombaton.

Ankara szerint Svédország és Finnország egyetlen terrorizmussal gyanúsított személyt sem adott át a NATO belépési egyezmény aláírása óta.

Bozdag szerint Svédország és Finnország NATO-csatlakozásának folyamata „egy lépést sem fog előre mozdulni”, hacsak nem rendezik ezt a kérdést.

Törökország beleegyezett abba, hogy hivatalosan is támogatja a két északi állam júniusi NATO tagság iránti kérelmét, azzal a feltétellel, hogy nem támogatnak olyan szervezeteket, amelyeket Ankara terroristának minősít. Törökország azóta kijelentette, hogy Svédország és Finnország nem tartotta tiszteletben ezt a megállapodást.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt kép: © AFP / BULENT KILIC 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Gazdák és rendőrök összecsapása Brüsszelben (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük