KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Toroczkai: Államcsődöt is okozhat a koronavírus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Ezzel a címmel jelentette meg a Mi Hazánk Mozgalom elnöke legújabb bejegyzését, mely egy olyan videót tartalmaz, amiben azt elemzi, hogy vajon mekkora a lehetősége egy államcsődnek, amelyet a kormányzatnak a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedései eredményezhetnek.

A videóban szó esik még a Magyar Orvosi Kamara azon állásfoglalásáról, amelyben elhatárolódik minden vírusszkeptikustól és vírustagadótól, valamint az önjelölt igazságosztóktól, illetve olyan ellentmondásos állításokról, melyek nem feltétlenül megnyugtatóak egy átlagember számára.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Téglásy Imre: Két Ige(n) - Három Élet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Toroczkai: Államcsődöt is okozhat a koronavírus

 1. MAGYARORSZÁG 2020: HÚSBA-VÁGÓ JELENtés és VÉRES JÖVENDÖLÉS!!!
  VALÓJÁBAN SOSEM LÁTOTT RECESSZIÓBAN VAN A MAGYAR GAZDASÁGUNK/GAZDAGSÁGUNK!!!
  ORBÁN és ALATTOMOS KOMPÁNIÁJA NON STOP HAZUDIK, MISMÁSOL, FÉLRETÁJÉKOZTAT, és SZAKADATLAN BŐSZÍTI A JÓ NÉPET!!!
  AZ ún. OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, alias GYŐRI GÁBOR III/III-as REGNÁLÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK SZŰNNI NEM AKARÓ ALJAS HAZUGSÁGAIVAL SZÉGYENT és MÉRHETETLEN SZEGÉNYSÉGET „HOZOTT” MAGYARORSZÁG ÁLLAMPOLGÁRAIRA!!!
  MAGYAROK!!! – ENNEK AZ IRDATLAN ROSSZ és LELKET-ÖLŐ ÁLLAPOTNAK AZONNAL VÉGET KELL VETNÜNK!!!

  Az, hogy recesszióba és végveszélybe került Magyarország gazdasága/gazdagsága a második negyedévben, amikor is rekord mértékben csökkent a hazai össztermék (GDP) RÁFOGVA a koronavírus-járvány bénító hatására nyílt titok!!!
  Az, hogy a jelenlegi vezető politikus-bűnözők ezt nem, hogy nem merik bevallani, de még tűzzel, vassal, üldözhetik is ezt a halál-komoly helyzetet feltáró közgazdászokat, újságírókat az már minden diktatúrának a legfájóbb bizonyítéka!!!

  A fertőzöttek számának közelmúltbeli megugrása (PAPIRON TÖRTÉNŐ KIMUTATÁSA AZT A BŐDÜLETES és OSTOBA ORBÁNI HAZUGSÁGOT HIVATOTT FEDEZNI, MISZERINT: „A MAGYAR GAZDASÁG SAJÁT LÁBON ÁLLÓ GAZDASÁG…”, MINT A HÍRHEDT ORBÁN-TIBORCZ HÁZASPÁR!!!) azzal fenyeget, hogy a zuhanást nem követi meredek emelkedés, ami extrém módon növeli a külföldi nyomást a kormányon a fiskális gazdaságösztönzés fenntartására…:OOO

  Az KSH valódi mélyen a fiókba suvasztott jelentése szerint a hazai össztermék (GDP) negyedéves összevetésben 15 százalékkal esett vissza a június 20-ával zárult három hónapban, jócskán meghaladva az elemzők által várt amúgy is kozmetikázott 6,0 százalékos gyöngülést.
  A negyedéves GDP-adatok rögzítésének kezdete óta a mostani a legrosszabb adat.
  Gazdaságunk „teljesítményét” főleg az idegen tulajdonú konszernek milliárdokkal való kitömése miatt került sor legbrutálisabban hisz ezeknek a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ KORRUPT KIFEKTETŐKNEK KÖSZÖNHETI az ún. ORBÁN KORMÁNY A HATALMÁT!!!
  Háztartásainknak az ugyancsak drasztikus fogyasztás csökkenése nyílt fejjel még egyszer ráfejelt és tovább rontott vérben fekvő állapotunkon, de A KEGYELEMDÖFÉST MÁR MEGINT A NEMZETRONTÓ UZSORÁS BANKOK ÖTSZÁZ MILLIÁRDOS FELPUMPÁLÁSA JELENTETTE!!!

  Az áruk és szolgáltatások exportja negyedéves szinten min. 25 százalékkal, az importunk pedig 30 százalékkal esett vissza, míg éves összehasonlításban év végére 45 százalékos, illetve 35 százalékos csökkenés lazán prognosztizálható mivel köztudottan MINDEN TOLVAJ-KORMÁNY STATISZTIKA MANIPULÁLÁSA VILÁGRASZÓLÓ!!!
  Édes Hazánkban reálisan, ha még orrba és érbevágó is, de már több mint hatszázezer a munkanélküliek száma, míg a 8 órából 6 és 4 órába visszavettek száma kétszázezerre rúg!!!
  A 2-ik hullám januárra sajnos tovább ront ezeken az irgalmatlan adatokon a biológiai veszélyhelyzet vészhelyzetre való módosításával…- már azért is mert ez az átkozott hibrid-rezsim a népakarat ellenében lezárja a határainkat, számos további vállalkozás felfüggeszti gazdaságtalan termelését mi végett csődöt jelentenek és ilyetén a közvetett értékesítésben érdekelt üzletek ezrei húzzák le a redőnyt!!!
  A kormány nagyképűen bejelentett közel 1000 milliárd Ft értékű gazdaságösztönző pénzhegyeit Orbán farkas éhes oligarchái kapták meg; – így további 1000 milliárdos intézkedésekre kerül sor, ami szintúgy nem jut el a magyar mikró, kis és középvállalkozások, ahogyan a beígért juttatásokból egyik sem!!!
  ENNEK AZ ÉVSZÁZADOS BŰNNEK AZ ELKÖVETÉSE UTÁN azonban MÁR A MAGYARORSZÁGI CEAUSESCU (ORBÁN-LÉVAI!!!) HÁZASPÁR és MÉSZÁROSAIK…- NEM ÚSSZÁK MEG ELEVENEN!!!

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

  http://tanulas.network.hu/video/kikapcsolodasra_kedvenc_dalaink_szoveggel/palos_trend__lelki_terror

  https://palostrend.blog.hu/2019/06/23/netanjahu_lancos_kutyaja_gyori_gabor_alias_orban_viktor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük