2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

The Washington Post: Az oroszok nem fogják feladni Herszont

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A The Washington Post egy terjedelmes cikkben foglalkozik a Herszonban kialakult helyzettel, amiben arról elmélkedik, hogy az orosz hadsereg keményen harcolni fog a régió legnagyobb városáért.

Többek között azt emelik ki a cikkben, hogy az orosz hadsereg számára azért is fontos a Herszon régió, mert az az egyetlen jelentős szárazföldi útvonal a szárazföldről a Krímbe, valamint a vízi útvonal a félszigetre.Emellett nagyobb részben a Dnyeper jobb partján elterülő Herszon városának feladása esetén az ukrán erők elméletileg jelentős előnybe kerülnének.

„Ahelyett, hogy elhagynák a várost, úgy tűnik, az oroszok megerősítik pozícióikat és készülnek a közelgő összecsapásra, bár azt senki sem tudja, hogy ez a tél előtt vagy után következik-e be” – írja a cikkíró.

Megjegyzendő, hogy a város evakuálása jelenleg folyamatban van . Hiába próbálták áttörni az ukrán nacionalisták védelmi vonalát, azonban ez egyelőre nem járt sikerrel, csak veszteségekkel.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Öveket becsatolni: Magyar Péter hazánkat a nyugati médiában mószeroló segítője szerint ő Johann Strauss világhírű zeneszerző ükunokája

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük