KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump hamarosan hivatalosan is bejelenti, hogy indul a 2024-es elnökválasztáson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump várhatóan „hamarosan” bejelenti, hogy indul a 2024-es elnökválasztáson – jelentette ki csütörtökön újságírók előtt korábbi kampánymenedzsere és tanácsadója, Kellyanne Conway.

Conway egy washingtoni rendezvényen beszédében azt mondta, hogy Trump egy kicsit háttérbe húzódott hogy ne zavarja meg a republikánusokat a jövő héten történő félidős választások kampányában.

„Azt hiszem, számíthatunk rá, hogy hamarosan bejelenti”

tette hozzá Conway.

Trump, aki szerint Joe Biden elnök 2020-ban csalással került hatalomba, az egész évet a republikánusok jelöltjeinek kampányával töltötte, intenzíven részt vett az előválasztási versenyben, hogy lelkesítse híveit és jelöltjeit.  Trump kampányszerű nagygyűléseket tervezett Iowa, Pennsylvania, Florida és Ohio csatatér államaiban.

„Donald Trump soha nem hagyta abba a kampányt” – mondta Conway. – Ahogy ő mondaná: várj és meglátod.

Trump maga is többször célzott arra, hogy újra indul az elnöki posztért, és azt mondta támogatóinak, hogy „nagyon fognak örülni ”a döntésének.

„Kétszer indultam. Kétszer nyertem… Valószínűleg újra meg kell csinálnom”

– mondta a múlt hónapban egy texasi gyűlésen.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: