KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tetvekhez és rühekhez hasonlította politikai ellenfeleit Iványi Gábor

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elnökjelöltet keres az ellenzék

A hetek.hu írta meg a hírt, hogy az ellenzék közös államfőjelöltje, Iványi Gábor hogyan értekezett politikai ellenfeleiről.

Nos, így:

Bár Márki-Zay hívő keresztény emberként ajánlotta Iványit, a metodista lelkész nemrégiben a hvg.hu-nak adott interjúban elismerte, hogy megingott a keresztény hite, ő maga pedig körülmetélkedett és betért egy kis – a főáramú irányzatok által vitatott – zsidó felekezetbe. Az olyan gyűlöletkeltő mondatai azonban aligha férnek be a keresztény-zsidó értékrendbe, mint amit a Hír­klikk című szélsőséges hírportálnak mondott tavaly júliusban a kormányzati politikusokról: „Tisztában vagyok azzal, hogy miként a vírus, ezek sem tűnnek el, legfeljebb a háttérbe tudjuk őket szorítani. A rüh, a tetű sem szűnik meg soha, a kérdés, hogy hajlandók vagyunk-e pénzt, energiát áldozni arra, hogy küzdjünk ellenünk. Ha igen, a világ szép és élhető lesz, ha nem, akkor szenvedés van.”


Ezt így pacekba. A szeretet, a kereszténység, a nemzetegyesítés nevében. Tök cuki, akár lehetne egy olyan államfőnk is, aki úgy néz ki mint egy hajléktalan, és úgy beszél politikai ellenfeleiről, hogy rühekhez meg tetvekhez hasonlítja őket. Biztos van a kis bogárkákkal kapcsolatban egy kis tapasztalata. Mondjuk, ha ránézünk a csávóra, nem is csodálkoznánk…

mindenszo.hu

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: