Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tényleg nincs határa a hülyeségnek – megszületett az antirassz sebtapasz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Abnormalitás az esélyegyenlőség sokszínűségének kiszélesítése érdekében. Röviden talán így foglalható össze az, miszerint az egyik nagy amerikai kozmetikai és vegyipari cég úgy gondolta, hogy ezentúl sem a saját dolgozóit, sem a vásárlóit nem kívánja megsérteni azzal, hogy csupán egyféle színű, amolyan hagyományosan az átlag fehér bőrszínre hajazó árnyalattal bíró sebtapaszt forgalmaz.

Bejelentették, hogy immáron több bőrszínhez idomuló sebtapaszokat is gyártanak ezentúl. Na, végre! Hogy ez miért nem jutott korábban eszükbe? Azt hiszem, ez a cég némi késésben van a rasszizmus elleni küzdelemben.

A következő szöveg olvasható ai Instagramon publikált bejegyzésben:

Szolidaritásban állunk fekete kollégáinkkal, együttműködõinkkel és közösségünkkel a rasszizmus, az erõszak és az igazságtalanság elleni küzdelemben. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy kézzelfogható változást hozzunk létre a fekete közösség számára.

⁣Elkötelezettek vagyunk egy sor olyan kötszer bevezetésében, amelyek világos, közepes és mély árnyalatú barna és fekete bőrárnyalatokat tartalmaznak, amelyek felölelik a változatos bőr szépségét. Elkötelezettek vagyunk az inkluzivitás és a legjobb gyógyító megoldások biztosítása iránt, amelyek jobban képviselik Önt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BAND-AID® Brand Bandages (@bandaidbrand) által megosztott bejegyzés,

Innentől kezdve a sebtapasz üzlet szárnyalása megállíthatatlan!

Sz. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: