KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Teljesen komoly: Pál Évát jelölnék köztársasági elnöknek Szanyi Tiborék

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pál Évát, a Neoton Família egykori énekesnőjét nevezi köztársasági elnöknek az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) – tudta meg a Blikk.

A művésznő már a kezdetek óta segíti Szanyi Tibor pártját, várhatóan el is indul a parlamenti választásokon Csepelen, ám előtte még az államfői tisztségért folyó küzdelembe is beszáll. Pál Éva lapunknak azt mondta, nagyon nagy megtiszteltetésnek tartja az ISZOMM felkérését.

— Úgy érzem, alkalmas vagyok arra, hogy megtestesítsem a társadalom egységét. Voltam fent és lent is, a társadalom minden rétegéből vannak tapasztalataim. No, meg az alsó korhatár 35 év, ezt már kétszeresen is elértem – mondta mosolyogva az énekesnő.

Ahogy Áder János az általános feladatai mellett a környezetvédelemmel foglalkozott, úgy Pál Évának is lenne saját területe, amelyre elnökként nagy hangsúlyt fektetne.

— A szociális válság felszámolása miatt vagyok az ISZOMM-ban, elnökként is ezt tartanám a legfontosabbnak. Ebben szerintem az ellenzék részéről sokan lennének a partnereink, különösen a baloldali pártok támogatására számítok – fogalmazott Pál Éva.

Az énekesnő egykoron az ország egyik ünnepelt sztárja volt, az elmúlt években azonban a nehézségeiről lehetett olvasni. A nyomort saját bőrén is megtapasztalta, hiszen, mint arról többször is beszámolt a Blikk, Pál Éva elvesztette a házát a devizahitele miatt. A nyugdíja mindössze pár tízezer forint, korábban piacon és trafikban volt kénytelen dolgozni. Jelenleg van tető a feje felett, amit óriási áldásnak tart. Arról, hogy politikai babérokra tör, 2020 decemberében írtunk, amikor bejelentette, az ISZOMM színeiben indulna az országgyűlési választásokon a csepeli körzetben. Pál Éva emellett pártja többi jelöltjét is rendszeresen tanácsokkal látja el, különösen a nyilvános szerepléseket illetően.

Ahhoz, hogy valaki hivatalosan is elnökjelölt lehessen, 40 képviselő támogatását kell elnyernie. Szanyi Tibor, a párt miniszterelnök-jelöltje úgy látja, Novák Katalinra kategorikus nemet mond az ellenzék, Pál Évára viszont több ok miatt is igent mondhatnának.

— Az ellenzéknek az a dolga, hogy alternatívát állítson. Ha a többi ellenzéki párt ezt meg is tagadja, mi akkor sem fogjuk. Szerintem nemcsak ellenzéki, de fideszes oldalon is lesznek, akik a mi jelöltünket fogják támogatni, ezzel szeretnénk bomlasztani a kormányzati egységet – jelentette ki a Blikk kérdésére Szanyi.

Megjegyezte, a többi ellenzéki párthoz hasonlóan ők is a közvetlen elnökválasztás intézményének hívei, ugyanakkor azt is vallják, minden választáson el kell indulni.

(Blikk)

Elemi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: