KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Persze, hogy megint hazudott Gyurcsány! – szerinte 5,3 milliárdba kerül egy zászlórúd

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” – idézve a nagy „klasszikust”. Mitől változna ez meg kérem?

Az ellenségi összeborulás szemkilövető hibbant Nérója (copyright Dr. Morvai Krisztina), aki a tényleges egyeduralkodó a nemzetellenes oldalon, ismételten próbált valami nagyon nagyot írni a közösségi oldalán.

Történt ugyanis, hogy a Soros által fenntartott 444 nevű erősen tényferdítő internetes oldal azt találta hazudni, hogy az a 35 méteres zászlórúd, ami a Citadellán épül és amire egy 6×12 méteres nemzeti lobogót helyeznek majd, annak a költsége 5,3 milliárd forint. Lám-lám, itt az alkalom, hogy újra hergeljék orbángyűlölő olvasóikat a külföldi zsoldban tartott billentyűzetverők.

A valóság ezzel szemben az, hogy folytatódnak a budavári rekonstrukciók, a Citadella is megszépül, és ennek teljes költsége, tehát a Citadella és a várfalak felújítása, rendbetétele kerül ennyibe. A Várkapitányság Kommunikációs Iroda ezt a közleményt adta ki ezzel kapcsolatban:

„A Citadella megújításának mostani szakaszában a fejlesztési terület előkészítő feltárása, az erőd falainak rekonstrukciója és egy zászlórúd építése valósul meg mintegy 5,3 Mrd Ft értékben, amely összegből a zászlórúd építésének költsége mindösszesen 2 %-ot tesz ki.

A közel 10 ezer négyzetméternyi falfelület rekonstrukciója a felületek letisztításával, a kalcit és gipsz kicsapódások eltávolításával és a gyenge, mállott részek leszedésével történik meg. A falrekonstrukció során a szakemberek újjáépítik a vörös mészkő fedlapokat is.”

Nos, a szemkilövető ezt bizonyára nem várta meg, hanem előre szaladt, úgy gondolta, megint ír egy nagyot, egy pártlogóval megtűzdelt képpel illusztrálva:

A kép fölé, pedig ezt írta:

„A hülyének is megéri. Pontosabban csak annak…”

Sem a képet, sem az idézetet nem szántuk balos propaganda terjesztésére, inkább csak bizonyítandó újra:

bárki, aki ismételten ezekre bízza az ország sorsát, nemzet- és hazaárulást követ el!

Ne feledjék az alaptézist:

Ez is érdekelheti:  Oroszország kész Ukrajnával együtt részt venni egy nemzetközi békekonferencián

A kommunista akkor is hazudik, ha kérdez és teljesen mindegy, hogy ma melyik köpönyegébe bújt!

Az írásunkhoz használt kiemelt képet a 444.hu is használta az MTI fotótárából. Erre feliratozta a DK a szöveget Gyurcsánynak. Azt már teljesen figyelmen kívül hagyták – amit pedig a 444 is leírt -, hogy a képen mi látható. Felirat a képhez:

Díszlövést ad le egy hagyományőrző az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulóján tartott ünnepélyes zászlófelvonáson az egri várban 2017. március 15-én.

Szóval, a kép sem azt mutatja, ami a DK állítása.

Van még valakinek valamilyen kérdése?

Kiemelt kép: Komka Péter/MTI

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük