KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tálib harcosok amerikai fegyverzetben alázzák meg az USA-t 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miután az Egyesült Államok fejvesztve menekül ki Afganisztánból, már jól látható, hogy a talibán egyre agresszívabb, sőt pofátlanabb is, mint valaha volt.

Ugyan mindent megígértek azokra a személyekre vonatkozóan, akik korábban együttműködtek a NATO-erőkkel, azok munkáját segítették, de aki a táliboknak bármit is elhisz, az finoman szólva is egy álomvilágban él. Már most gyűjtik össze azoknak az embereknek a tartózkodási helyét, akik segítették a NATO szövetségeseket. Nem kétséges mi lesz a sorsuk, ha nem tudnak elmenekülni az országból.

Ráadásul az amerikaiak több milliárd dollár értékű hadifelszerelést hagytak hátra Afganisztánban, amely lényegében a tálibok kezébe került. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az USA felfegyverezte a tálibokat.

Ezt bizonyítják azok a beszámolók, melyek sorra jelennek meg brit és amerikai internetes oldalakon.

A New York Post például így fogalmaz:

Miután Biden elnök botrányos csapatkivonása után a tálibok megalázóan gyorsan átvették a hatalmat Afganisztánban, a tálib harcosok most azzal alázzák meg az USA-t, hogy az otthagyott felszerelésekbe öltözve mutogatják magukat és tartanak “bemutatót”, mintha csak amerikai katonák lennének.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük