KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péter: El a kezekkel a magyar gyerekektől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint emlékezetes, a magyar-angol meccs kezdése előtt az albionisták letérdeltek, hogy bűneik miatt vezekeljenek, vagy csak egy bűnöző miatt – igazából nem lehet tudni, de az biztos, hogy ezt az abnormális szokást a szélsőséges BLM nyomására vezették be a hanyatló nyugaton. Tulajdonképpen nem is érdekes.

Az azonban annál inkább, hogy az aberráltság magasiskoláját járó végtelenül és most már valóban hanyatló Nyugat nem tudja és nem érti, mi a normalitás és mi nem az.

Az is biztos, hogy amennyiben gyermekeket – pláne, ha a mieinket – lerasszistázzák, az megengedhetetlen és védhetetlen támadás ellenük, amit nem lehet szó nélkül hagyni.

Szijjártó Péter világosan fogalmazott ezzel kapcsolatban, amikor kijelentette, hogy gyomorforgatónak tartja, ha gyermekeket rasszistának neveznek, pláne, ha ezt magyarországi megszólalók is megteszik.

Szijjártó Péternek teljesen igaza van!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Már a gyilkosságért elítélteket is a frontra küldenék az ukránok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük