KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péter: 15 nap van hátra…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

15 nap van hátra… Mondhatni sorsszerű, hogy ugyanazon a napon, április 3-án rendeznek parlamenti választásokat Szerbiában és Magyarországon is.

Komoly küzdelmek árán, de meg tudtuk teremteni azt a lehetőséget és történelmi elégtételt, hogy nemzetünk valamennyi tagja, lakóhelyétől függetlenül részt tudjon venni a közös jövőnkről szóló döntésekben. Ez azt is jelenti, hogy 15 nap múlva a vajdasági magyarok két olyan ország, két olyan barát sorsáról is dönthetnek, amelyek között a legerősebb kapocs éppen ők maguk.

A tét történelmi, a lehetőség pedig adott. Most arra kérjük a Vajdaságban élő magyarokat, hogy vegyenek részt Szerbia és Magyarország jövőjéről szóló döntésben és segítsenek minket abban, hogy folytathassuk azt a munkát, amellyel egy ellenséges, rossz viszonyt sikerült partnerséggé és barátsággá alakítani országaink között.

A szomszédunkban dúló háború most mindennél világosabban rámutat a békés egymás mellett élés és barátság fontosságára, azokra az eredményekre, amiket közösen értünk el az elmúlt évek folyamán.

Vegyünk részt a közös jövőnkről szóló döntésben: a vajdasági magyarok a mai naptól minden nap reggel 6 és este 10 óra között, a szavazás napján pedig este 7 óráig adhatják le szavazatukat Magyarország Szabadkai Főkonzulátusán.

Facebook

Ez is érdekelheti:  Kónya-Hamar Sándor: A KÖLTÉSZET NAPJÁN - 2024. április 11.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük