KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szakpszichológus: Magyar Péter nem viselkedhet így

Szakemberek szerint a Tisza Párt alelnöke nem mérte fel, hogy milyen következményei lehetnek, ha erősen ittas állapotban dulakodásba keveredik egy szórakozóhelyen.

Egy közéleti szereplő, akit több ezren követnek, nem viselkedhet így

– fogalmazott Magyar Péter görbe estéjével kapcsolatban a Mathias Corvinus Collegium klinikai szakpszichológusa. Hal Melinda szerint a Tisza Párt alelnöke nem tudja megfelelően kezelni a hamar jött hírnevet és felelősséget, emiatt keveredik lehetetlen helyzetekbe.

A szakember szerint egy politikus, akit ennyien követnek, példát kell hogy mutasson, Magyar Péter legutóbbi szórakozása azonban csak arra lehet példa, hogy hogyan nem érdemes szórakozni.

Szemtanúk beszámolója szerint az ellenzék legújabb messiásának viselkedése az elit szórakozóhelyen már a saját testőreinek is kellemetlen volt. Mivel nem tudták elvinni a VIP- páholyba, a politikus elkezdett fenyegetődzni, hogy bezáratja a szórakozóhelyet.

A szemtanúk szerint később egy üveg sört locsolt szét, majd saját magát is leöntötte. Ezután történt, hogy odalépett valakihez, aki mindezt a telefonjával akarta rögzíteni, és kicsavarta azt a kezéből. A telefont eltette és nem is adta vissza.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet) 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük