KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Nemzetközi hazudozás a 21. században – Kik a háborús bűnösök?

 

A világ ma, eszement hazug állítások sodrában vergődik. Eddig műveltnek hitt emberek is megtéveszthetőkké váltak a nemzetközi hazudozás okán, és megbolydult szellemük mocsarába lehúzzák a kultúrát, a gazdaságot, a társadalmakat… és ezzel önmagukat háborús bűnrészessé teszik.

Ugyanis, aki a háború szellemiségét, a diszkriminációt támogatja, az igazsággal szemben, az éppen olyan bűnös, mint akik vívják és generálják a fegyveres, halálos konfliktusokat, amelyek az ő támogatásukkal eszkalálódnak, majd világégést idéznek elő. A legnagyobb bűn pedig az, ha a művészetet, a zenét is belekeverik ebbe a nemzetközi hazugság-moslékba, hiszen a művészetnek pontosan az a lényege, hogy a szellemi és lelki káoszban emberséget és megnyugvást adjon mindenkinek…

Önmagában a háború is bűncselekmény, hiszen két különböző politikai eszmét valló fél, saját szűk körének érdekei miatt, a lakosság férfitagjait besorozza és arra kényszeríti, hogy öljenek… A háború értelmetlen is, hiszen a történelem bebizonyította, hogy a politikai eszmék, a vélt vagy valós sérelmek mulandók, amelyekért emberi életeket áldozni esztelenség, bűn. A háborúk egyetlen oka az lehet, ha megtámadják az országot, és ezzel védekezésre kényszerítik annak lakosságát, vagy ha egy másik országban élő nemzeti kisebbséget véd meg az anyaországi fegyver. A most folyó háborúnak azonban, az esztelen fegyvereladás, az orosz lakosság és az emberiség elleni bűncselekmények megakadályozása, a világhatalom kiterjesztése és a liberális szellemiség mindent elsöpörni akaró győzelmének kierőszakolása a célja.

Ebben a háborúban minden hadakozó fél háborús bűncselekményeket igyekszik kivizsgálni, noha minden háborúzó fél maga a háborús bűncselekmény. Mindhárom fél bűnös, hiszen nem a tárgyalásos utat választotta, hanem politikai, gazdasági, geopolitikai érdekek mentén gyilkoltat huszonéves fiatalokkal huszonéves fiatalokat. Ezen belül pedig olyan bűncselekményeket követnek el, amelyek égbekiáltóak, de hivatalosan nem említhetők, mert a nemzetközi politika csupán a tényekkel ellenkező adatokat, híreket enged közölni.

 

Kik a felelősek a háborúért és a háborús bűncselekményekért?  

Ennek a háborúnak elsősorban azok a nemzetközi intézmények a felelősei és bűnösei, amely intézmények nyolc év alatt semmit nem tettek annak az orosz kérésnek a kivizsgálásáért, amelyben Moszkva számtalanszor megfogalmazta az Ukrajnában élő oroszok szisztematikus kiirtását célzó ukrán terveket, mellékelve az erre vonatkozó bizonyítékokat is. Tehát, az ENSZ, az UNICEF, a WHO, az Európai Unió teljes és mindenkori vezetése, valamint az Amerikai Egyesült Államok elnökei. Háborús bűnös a NATO is, hiszen a szerződések ellenére azokon a területeken is terjeszkedett, amelyek a NATO általi megszállás tiltását biztosították a világbéke érdekében. Ebben szintén partner volt minden európai NATO tagállam vezetése, valamint az Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa.

Bűnös ennek a háborúnak az elhúzódásában minden fegyvergyártó és szállító cég, állam, kiemelten Lengyelország, Szlovákia, Csehország, amely államok közvetlenül veszélyeztetik közép-európai régiónk békéjét és biztonságát.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor diplomáciai tevékenységét értékeli a Russia Today elemző publicistája

Bűnösök azok az európai kormányok, amelyek saját népük jólétét és biztonságát teszik kockára, immár a világosan látható amerikai érdekekért, nyilván egyénileg is honorálva a fegyvergyártók és az amerikai kormány által.

Bűnös a Vatikán is, mert ugyanazt a hazug és álságos ukránpárti szellemiséget szolgálja, mint azok, akik ezt a háborút életben tartják, generálják, noha szembesíteni kellene a világot az náci ukrán kormány által elkövetett hazugságokkal és a bűnökkel.

Bűnös maga az amerikai elnök, aki fiának emberiség ellenes „vállalkozását”, minden erkölcsi normát átlépve, fegyverekkel próbálta megvédeni.

Bűnös a WHO és a Vöröskereszt, amely kérések ellenére is beszüntette az donbasszi oroszok számára is a létfontosságú gyógyszerek humanitárius ellátását, feltehetően ezek halálát okozva e döntéssel! És ez, eddig a legembertelenebb döntés ebben a háborúsban! Mert például az inzulinhiányt mással nem lehet pótolni.

Tehát: egy olyan háborút látunk elmélyülni a 21. század első felében, amely elsősorban személyes érdekek és a rablókapitalista rendszer moguljainak érdekeit szolgálja, az emberi élet és a béke védelmével szemben. Ez pedig a világtörténelem legaljasabb háborújához, az emberiség elpusztításához vezet.

Mennyiben bűnös és agresszor tehát, a moszkvai vezetés?  

Putyin elnök nemzetközi sajtóértekezleten részletesen kifejtette álláspontját és elvárásait, amelyek megértése és Moszkva ezirányú követelésének teljesítése a háború befejezését jelentenék. Normális, emberi gondolkodásmód szerint nincs, nem lenne különösebb akadálya ezen követelések teljesítésének, de a láthatatlan liberális és keresztényellenes világhatalom meg sem hallja ezeket a feltételeket, amelyek valójában csak a Nyugat által is aláírt szerződések és megállapodások betartását tartalmazzák, valamint az emberi jogokra vonatkoznak. Ehelyett, a világot megnyomorító, de bizonyos nyugati pénzügyi körök gazdasági érdekeit kiszolgáló „oroszellenes szankciókat” vezetnek be, Ukrajna náci vezetését fegyverekkel és pénzzel látják el, sajtójuk pedig ontja az oroszellenes hazugságokat. Eközben az ukrán vezetés saját népét, saját városait pusztítja el, hogy ezeket a pusztításokat is az orosz félre foghassa. Az emberek nagy tömege már felismerte a nemzetközi politika, az Unió és a NATO félrevezető, hazug politikáját, ám a legtöbb országban törvényekkel és cenzúrával biztosítják magukat, jólétüket a háborúból gazdagodó kormányok, és azok megfizetett vezetői. A háborút nem, de emberiességből a menekülteket támogató országok számára a NATO-, és Uniós tagság olyan gazdasági, katonai elköteleződést jelent, amelyből nem lehet, vagy csak nagy áldozatok árán lehet kilépni. Ezeket az országokat azonban mind az UNIÓ, mind a NATO, a legalapvetőbb erkölcsi követelményeket is figyelmen kívül hagyva, diktatórikus – egyelőre csak –, joginak nevezett eszközökkel zsarolja, fenyegeti, és a megállapodásokat egyoldalúan felrúgva pénz von el. A legfurcsább, hogy a demokrácia hiányára hivatkozva vizsgálódik, s közben erőszakosan kívánja rávenni ezeket az országokat – ma már csak Magyarország ilyen! – arra, hogy csatlakozzon ahhoz az ukrán nácizmust és az amerikai érdekeket kiszolgáló szellemiséghez, amelyet az Unió magáénak vall.

Ez is érdekelheti:  Sütő Gábor: Tudatunk védelme (14.) - Hazafiak, tudatosabban szóljunk bele a sorsunkba!

Magyarországot annak ellenére nevezik oroszpártinak, hogy mind a Miniszterelnök, mind a kormány egyes miniszterei ennek az ellenkezőjéről tettek tanúságot, alkalmazkodva az uniós tagsághoz, szerződésekhez a magyar érdekeket helyezve mindenek fölé: „Oroszország nem az ellenségünk, Ukrajna nem a barátunk!” Azonban azt is el kell ismerni, hogy a mai európai és világkormányzati irányelv alapja, a bármilyen áron megvalósítandó keresztényellenesség, amely magában foglalja a nácizmus fajelméleti és a kommunizmus kollektív bűnösségre vonatkozó eszmeiségét is. Ez ellen is háborúzik Putyin és a moszkvai vezetés. Ezt pedig, fájdalommal a veszteségek miatt, de támogatni kell az aberrált, eluralkodott, Isten-, és emberellenes eszmékkel szemben!

A magyar nemzeti és keresztény politika ellenségei kívülről és belülről egyaránt támadják emiatt az álláspont miatt hazánkat és nemzetünket, annak választott vezetőit, s a hazai ellenzék folyamatosan félretájékoztatja hasonszőrű uniós kollégáit, az Unió egyébként sem magasan képzett és túlságosan is elfogult, jól megfizetett magyarellenes vezetőit.

A mai korban és háborús helyzetben tehát, nem lehet külön-külön háborús bűnöket vizsgálni, mert maga a háború bűn, és amikor a háborús bűnösök vizsgálnak háborús bűncselekményeket az inkább szánalmas, mint hiteles végeredményt mutat majd. Olyan, minden erkölcsi alapot nélkülözőek ezek a vizsgálódások, mintha a náci Németország 1945-től, a náci Németország háborús bűneit vizsgálná…

Mi hozhatja el a békét?

Ha a világ igazi békét akarna, akkor Majdan szervezőit (USA, Soros, egyes magyar országgyűlési képviselők…), az Ukrajnában, az orosz lakosság ellen elkövetett bűnökre utasító kormánytagokat és végrehajtókat, az orosz kéréseket semmibe vevő európai vezetőket (ENSZ BT), Ukrajna náci kormányát, a mai Uniós vezetést, valamint az USA elnökét és a NATO főtitkárát és vezetőit kellene felelőségre vonni, eltávolítani jelenlegi hivatalukból. Mert hazugságokra nem lehet építeni a békét. A felsorolt vezetők pedig, jelenleg a hazugság képviselői, az emberi életet semmibe vevő háborús bűnösök.

Ha őket a nemzetek, az unió még normálisan gondolkodó tagjai nem tudják eltávolítani, akkor a világ menthetetlenül belepusztul. Mert csak az igazság teheti szabaddá az emberiséget és csak az őszinte szeretetben lehet tartós béke. Ezt egyedül a keresztény szellemiségű, konzervatív világ teremheti meg ismét!

Ez is érdekelheti:  Kereszténység és vallásellenesség 2024… Magyarország

Kiemelt lép: REUTERS/Gleb Garanich

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük