KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: „Nemzeti” bajkeverők… baloldali gráczzsuzsák

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A mai politikai helyzetben minden kritika mellett – mint már annyiszor leírtam –, a nemzeti összetartás, az Orbán Viktor mögötti összezárás volna a leghatásosabb mód-szer arra, hogy lecsillapítsuk az őrjöngő ellenzéket és a „Magyar-fanokat”. „Van baj elég”, amint a székelyek mondják, de a bajokat leszámítva jól vagyunk, illetve jól kéne lennünk, ha a jobboldalon nem jelennének meg újra és újra a bomlasztók, a hazudozók, az egymás ellen intrikáló „nemzetiek”, akik mesteri módon, egykor MSZMP-tagként megtanult módszereket alkalmazva igyekeznek melldöngető, Fideszes, nagy magyaroknak látszódva a baloldal és az ellenzék malmára hajtani a vizet. Ilyen bajkeverésről tájékoztatott a minap egyik olvasóm, aki a „Nemzeti konzervatívok” oldalán osztotta meg egyik cikkemet.

A reakció Messengeren érkezett és bődületes, ocsmány hazugságokat írt le a Facebookos ellenzéki főmegbízott, nevezetesen Grácz Zsuzsa. Persze, nem először tapasztalom negyvenéves újságírói pályámon ezt a jellemtelen és minden alapot nélkülöző rágalmazást, így mondhatom, hogy megszoktam és néha jót is nevettem rajta. Mert, ha az embert támadják, akkor feltehetően valamit jól csinál. Azonban, most másodszor tapasztalom, hogy a jobboldalról igyekeznek rágalmazni, hazudozni, rossz híremet kelteni. Túl azon, hogy nem esik jól, egyéb veszélyeket is rejt. Mert egészen biztos, hogy nemcsak szerény személyemet érhetik az effélék részéről támadások, híresztelések, hanem másokat is, azok közül, akik szolgálni igyekeznek a nemzetet. Ha az ellenzék támadna, azt természetesnek venném, hiszen nem vagyunk beszélő viszonyban, de amikor magukat nemzetinek vallók terjesztenek hazugságokat, azt nehezebben viselem és viseli bárki – gondolom.

A „Nemzeti Konzervatívok” oldalát eddig ténylegesen nemzeti médiumként tartottam számon, ám ezt, most Grácz Zsuzsa – feltehetően – álnéven odafurakodott gyurcsányista vagy Magyar Pétert követő bomlasztó egyed megkérdőjelezte. Ettől persze, nem változik semmi a szemléletemben, és továbbra is orbánista maradok, de az efféle rágalmazók, rengeteget árthatnak a kormánypártoknak és az egész társadalomnak a jelen politikai helyzetben, hazug állításaikkal, rágalmaikkal. Mert sokakról hazudozhatnak Messengeren, jól értesültként, másokat rágalmazva, mint teszik is. Ezért, gazdag magyar nyelvünket bővítendő, egy új politikai kifejezést, mint szinonimát illesztek szókészletünkbe: a „gráczzsuzsáskodást”. Ez azt jelenti, hogy ha valaki magát valamilyen szellemiség támogatójának nevezi, de annak az ellenkezőjét igazolják a tettei és sutyiban azok ellen lázít, akiknek látszólag a szekerét tolja. A kifejezés az alábbi szavak szinonimája: jellemtelen, hazug, vádaskodó, bomlasztó, Fideszellenes, magyar gyalázó, ge..nctelen vagy ta..nygerincű, t..ű, kommunista.
Édes anyanyelvünk eme frissítése csak és kifejezetten a jelen nehéz politikai helyzetben alkalmazható, bár olyanok, mint Grácz Zsuzsa mindig voltak és lesznek is a magyar közéletben. Azonban a mai politikai konstellációt tekintve, sokkal veszélyesebb ez a háttéraljaskodás, mint valaha… ezért kell jelzőként alkalmazni az eseti hazudozó nevét.

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Agresszív ukrán mozgósítás 2. - Herszon lakosai otthon ülnek, elbújva a katonai komisszárok elől

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük